Yeni sezona merhaba

              Yeni sezonda hedefi Şampiyonluk olan ekibimiz, geçtiğimiz Cumartesi günü renkli bir sezon açılışı yaptı.
Sezon açılışında sahne alan sanatçılar Sılanaz ve Cüneyt Özgür söyledikleri parçalarla tribünlerde yerlerini alan taraftarları coştururken, Suat Baran da bestelediği Vanspor marşıyla sahne aldı.

 


        Renkli konserin ardından, B.Vanspor ilk kez taraftarlarıyla buluştu. Futbolcuların tanıtımı ardından TFF 2. Lig takımlarından Manisaspor'la yapılan özel maç ayrı bir keyif ve heyecan verdi.
Karşılaşmayı Uğur'un 2 güzel golüyle 2-1 kazanan ekibimiz, Şampiyonluk yolunda da umut verdi.
  Sezon açılışına Ak Parti Van Millet Vekili İrfan Kartal, Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetim kurulu, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Tüfad Başkanı Mehmet Tuğrul, Askf Başkanı Ramazan Kıvanç, Van Masterler, spor kurumları ve çok sayıda taraftar katıldı.
Evet, yeni sezon başlıyor.

 


         Sezon açılışını yapan ekibimiz, Pazar günü ise sezonun ilk resmi maçına çıkacak. Grubun güçlü ekiplerinden Karşıyakaspor'u konuk edecek olan ekibimiz, bu maçı kazanmanın ve yeni sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.
Hedefi Şampiyonluk olan ekibimizin hedefine varması tek başına olmaz. Hiçbir dalın eksik olmaması lazım.
Yönetimiyle, teknik kadrosuyla, takım kadrosuyla, taraftarıyla, basınıyla kısacası kentin kenetlenmesiyle hedef gitmek daha kolay olacaktır.
34 Haftalık zorlu maratonda sabırlı olmamız ve sonuna kadar takımımızı desteklememiz önemlidir. Her takımın kendine göre hedefi vardır.

 


         O açıdan zaman zaman mağlubiyetler beraberlikler olabilir. Önemli olan galibiyetlerde olduğu gibi, mağlubiyetlerde ve beraberliklerde de takımın yanında yer almaktır.
Geçtiğimiz sezon mağlup olduğumuz maçları son dakikalarda kazandığımıza ve ya sahadan puanla ayrıldığımıza şahit olduk. Karşılaşmanın son düdüğü çalmadan maç bitmez.
90. Dakikaya kadar, desteğe devam.
Evet Pazar günü sezonun ilk maçı olan Karşıyakaspor maçında takımımızı desteklemek ve sezona galibiyetle başlamak için, herkesin tribündeki yerini almasını ve takıma destek vermesini bekliyoruz.
Ekibimize 2018-2019 Futbol sezonunda başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

banner29