Yeni sezona doğru

   Geçtiğimiz sezon, 34 Haftalık maç maratonunun ardından 49 puan toplayan ekibimizin ligi 9. Sırda tamamladı. Hedefimiz Şampiyonluk veya Play Off'du ama olmadı. Bir sezonu daha hedefimize ulaşmadan üzüntüyle kapatmış olduk.
    Şimdi önümüzde yeni bir sezon var. Yeni sezonda neler olacak? Hedef nedir? Nasıl bir yol haritası çizilecek? Takımda kimler gidecek, kimler kalacak? Soruları şimdiden sorulmaya ve cevap aranmaya başlandı.
     Biz şunu deriz. Hedefi olan takımın adımlarını şimdiden atması lazım. Yani kaliteli hedefe oynayacak bir takım kadrosu oluşturulmak isteniliyorsa, transfer çalışmaları şimdiden yapılması gereklidir.
    Yoksa yine toplama bir takımla, bir aşağı bir yukarı gider geliriz. Ama aldığımız duyumlar iyi yönde. Kaliteli bir takım oluşturmak ve hedefe oynamak için, kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve teknik direktör Feyyaz Uçar çalışmalarını sürdürüyorlar. Çok sayıda futbolcu izlendi. Alınacak futbolcuların isimleri belirlenmiş durumda. Bugün veya yarın düğmeye basılması bekleniliyor. Tabi önümüzde bir kongre süreci de var.
    Bu ay içinde yapılacak olan kongrede neler olur? Neler olmaz onu bilemeyiz. Ama bildiğimiz tek şey, Artık bu il takımının bir üst lige çıkmasıdır. Evet, önümüzde yeni bir sezon var dedik.
   Takım kadrosu için adımlar mutlaka atılacaktır. Ama Stat içinde mutlaka adımların atılması lazım. Yeni Stat yapılsa bile bir iki sezona yetişmeyeceği kesindir. O açıdan mevcut Stadın düzene sokulması, taraftarların eziyet çekmemesi ve daha çok taraftarın stada gelmesi için, stat tamamıyla zaman varken elden geçirilmelidir. Portatif tribünlerin sağlamlığı mutlaka kontrol edilmelidir. Bunun yanında ağır hasarlı olan kapalı tribünlerin görüntü kirliliği ortadan kaldırılmalı, yani kapalı tribünler yıktırılıp, portatif tribün yapılması veya güçlendirilerek taraftarlara açılması gereklidir. Eğer takım Şampiyonluğa oynarsa, hedefine yürüdükçe, taraftar sayısı da sürekli artacaktır.
    Geçtiğimiz sezon bunu yaşadık. Bu il takımının artık bir üst lige çıkması ve mevcut stadın da yeni bir düzene kavuşması beklentimizdir.

YORUM EKLE

banner29