Vanspor için birlik zamanı…

Evet Van için Van'ın tek takımı Vanspor için gün artık birlik günüdür. Gün her şeyi bir tarafa bırakıp kenetlenme günüdür.

 Günlerdir sosyal medyada kırıcı ve istenilmeyen yorumların kime faydası oldu. Hiç kimseye. Zararını sadece bu kadim kentin takımı gördü. Bu kırıcı ve istenilmeyen yorumlar belki de aday olmak isteyen birçok insanın önünü kesmiş oldu.

Gerek mevcut yönetim ve gerekse aday ve adaylar için yapılan yorumlarla Vanspor karamsar havadan kurtulamaz. Artık bu kent futbolu üstünde esen karamsar rüzgarları ancak ve ancak birlik ve beraberlikle yok eder Vanspor’un önünü açmış oluruz.

 Gecmişte bir Vanspor vardı. Bir baktık ki tarih oldu. Bu kadim kent yıllarca profesyonel takımı olmayan bir il konumuna girdi.

Böyle bir faciayı yeniden yaşamak istemiyorsak kenetlenmeli ve sürece destek vermeliyiz. Düşünün her maç tribünlerimiz ful doluyor muhteşem bir atmosfer oluşuyor bu güzelliklerin daha güzelini bu sezon yaşayacağımıza inanıyorum.

Bırakalım O başkan olmuş bu başkan olmuş güçlü bir Vanspor’un oluşması için fikirler paylaşılmalı bir araya gelinmeli ve sürece destek verilmeli ki güçlü bir Vanspor oluşsun.

İnanın güçlü bir Vanspor’un oluşmasına bizlerin elindedir. Buda birlik ve beraberlikten ve sahiplenmekten geçer.

Bir takıma gönül verenler ne kadar birlik olursa o takımın şaha kalkması o kadar güzel olur. Artık geçen her zaman saat ve dakika bu takımın geleceği için önemlidir. O açidan sosyal medyada yorumlarla bu zamana köstek değil destek olalım.

Vanspor Van'ın umudu, heyecanı, değeri ve sesidir. Bu sese kulak vererek artık her şeyi bir tarafa bırakıp yeni bir sezona merhaba demek için kenetlenmeliyiz.

Geçen sezon Ankara'daki Play Off maçlarında birlik ve beraberliğimizle, sosyal medyada paylaştığımız kardeşlik mesajlarıyla ve kenetlenerek verdiğimiz mücadeleyle şampiyonluk gelmedi mi? O gün sergilediğimiz o birlik ve beraberliğimiz belki de bir çok takıma örnek olmuştu. Peki bu gün neden olmasın? Tabi ki olur. İnanın bugün geçmişten daha güçlüyüz. Bunu iyi değerlendirip tam manasıyla kenetlenirsek birlikteliğimizi koruyup birlik mesajları verirsek kazanan Van kazanan Vanspor olur ve belkide bu vesileyle yeni bir hedefe yelken açmış oluruz.

Bu takımın başına o gelsin bu gelsin diyerek değil birbirimizi kırarak değil hayırlı olan gelsin diyerek geleceğe emin adımlarla yürüyebiliriz.

Yazılan her yazıya kırıcı ve istenilmeyen yorumları yazanların bu takımın zarar gördüğünün farkına varmalarını bekliyoruz.

 İnanın o kırıcı ve istenilmeyen yorumları yazanların bir çoğu stadın yolunu bile bilmiyor. Bunlara fırsat vermeyelim. Çünkü zararını Van ve Vanspor görüyor.

Sosyal medya sadece Van’dan ibaret değil, spor kamuoylarına rakibimiz olacak takımlara ve belki yarın transfer edilecek futbolculara birliğimizi göstererek güçlü bir Vanspor'un oluşmasına katkı sağlamalıyız. Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyoruz.

Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Takımda yönetim belli değil, ortada takım yok ve kadromuzdaki birçok futbolcu başka kulüplere transfer oldu. İste bunlara aşmak için birlik olmalıyız. Yönetimde kurulur futbolcuda bulunur yeter ki bizler birliğimizi daim edelim.  Sosyal medyada vereceğimiz birlik mesajlarıyla yarınlar Vanspor için çok güzel olacak ve kulübün başına geçenlerin güzel adımlar atmalarına vesile olacak.

Artık bu kent futbolunun üzerindeki karamsar havayı kaldırma zamanıdır diyerek kırıcı yorumlardan kaçınıp takımın başına gelecek yönetim kim olursa olsun destekleme zamanıdır. İnanın yazdıklarımı bile başka yerlere çekip farklı yorumlar yazanlar olacaktır. 

Ben de derim ki kırıcı olmaktan ziyade yapıcı yorumlarla takım için olumlu fikirlerimizi paylaşırsak katkı sağlamış oluruz.

Birbirimizi kırmanın ne anlamı var. Hepimiz bu takıma gönül vermiş, başarısı için mücadele eden ve başarılı olmasını isteyenleriz.

Gün birlik günüdür.

Takımına sahip çık Van!

YORUM EKLE

banner29