Vanspor'dan futbol dersi

   Öncellikle Vanspor'un Tuzlaspor maçında sergilediği güzel futbol ve alınan 6 puan değerindeki galibiyetten dolayı, teknik kadro, futbolcular ve desteklerini esirgemeyen taraftarları yürekten kutluyoruz.

   Bu galibiyet şunu gösterdi ki Vanspor bu grubun en güçlü en kaliteli ve en tecrübeli takımıdır. Bu takım gerekli desteği görür sıkıntı yaşamasa kesinlikle şampiyondur.

   Kasımpaşaspor deplasmanında sergilediği futboluyla göz dolduran mağlup olmasına rağmen galibiyeti hak eden Vanspor Pazar günü ise grubun güçlü ekiplerinden Tuzlaspor'u konuk etti.

    Kupada Galatasaray'ı 2-0 geçen Tuzlaspor, spor kamuoyu tarafında bu maçın favorisi olarak gösteriliyordu. Ama Tuzlaspor ne bilsin ki kobranın nerden sançacağını. Karşılaşmanın başlamasıyla Vanspor'un baskılarıyla şaşkına dönen Tuzlaspor neye uğradığına şaşırdı.

   İlk dakikalarda kaleden kaleciden ve direkten dönen toplar galibiyetin geleceğinin habercisi oldu. Batuhan Er'in mükemmel golüyle ilk devreyi skor üstünlüğüyle kapatan ekibimiz, karşılaşmanın 2. Devresine daha farklı başladı.

   Taraftarların desteğiyle coşan Vanspor bu kez Serdar Cansu'la güldü. Serdar'ın golüyle ekibimiz galibiyeti garantileyip rahat bir nefes alırken, Tuzlaspor ise halen neye uğradığının şaşkınlığını yaşıyordu.

Karşılaşma böyle biter denildiği anda sahneye yine Batuhan çıktı ve maçın skorunu belirleyen gole imza attı. Van'a maçtan bir iki gün önce gelen bu maçtan puan ve ya puanlar almayı hesaplayan Tuzlaspor 6 puan değerindeki 3 puanı Van'da bırakmanın üzüntüsüyle gitti.
   Temsilcimiz Vanspor Kasımpaşa ve Tuzlaspor maçlarında adeta futbol dersi verdi. Sergilenen futbol herkesin taktirini kazanırken, Vanspor bu grubun en güçlü ve en kaliteli takımı olduğunu herkese bir kez daha gösterdi.
Alınan 6 puan değerindeki bu 3 puanla zirve takımlarıyla aramızdaki puan farkı biraz daha düşmüş oldu.

   Lider Ankara Demirspor'la aramızda 6 puan, 2. Sırada yer alan Bandırmaspor ve Tuzlaspor'la ise sadece 4 puanlık bir fark kaldı. İşte şimdi yenilemeyeceğimiz takımlara kaptırdığımız puanlara yanıyoruz. Ama şunu net olarak söylemek isterim ki Vanspor ligin 2. Devresinde çok daha farklı olacaktır.

   Şimdi önümüzde Cumartesi günü oynayacağımız kardeş takım Kırşehirspor maçı var. Ligin 16. Haftasını galibiyetle kapatan 2 kardeş takım Kırşehir'de karşılaşacak. Öncellikle Play Off maçlarında Ankara'da Erokspor maçında bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen Ahiler diyarı Kırşehir'e ve Kırşehirspor taraftarlarına selamlarımızı gönderiyoruz. İnanıyorum ki onlar Vanspor'uda taraftarlarımızı da en güzel şekilde karşılayacaklardır. Kazanan hangi takım olursa olsun dostlukların kaybolmaması dileğiyle 2 takımda başarılar diliyorum.

   Evet, Kasımpaşaspor ve Tuzlaspor maçlarında futbol dersi veren ekibimiz Kırşehirspor maçını da kazanacak güce ve kaliteye sahiptir.
    Bu maçtan alınacak puan veya puanlar tabii ki 2 takım için de önemlidir. Ama zirveden kopmamak ligin ilk devresini zirvede kapatmak için ekibimizin bu maçı da kayıpsız atlatacağına inanıyorum.

YORUM EKLE

banner29