Vanspor'da yeni sezona doğru…

 Vanspor bu kentin değeridir, umududur, heyecanıdır ve sesidir.

Vanspor siyaset üstü, bir gönül köprüsüdür. O açıdan herkesin Vanspor’a bağlılığı gönüldendir. Son zamanlarda sosyal medya üzerinde yapılan yorumlar Herkesin dikkatini çekmiştir.

 Şimdi soruyorum bu kırıcı ve yazılmaması gereken yorumlar kime ne kazandırdı. Eleştiri yapmak haktır. Ama ahlaki kuralları aşmadan yapmak lazım.

Hepimiz bu kentin bireyleriyiz. Hepimiz aynı havayı teneffüs ediyoruz. Hepimiz aynı takıma gönül vermişsek birbirimizi kırmaya ne gerek var?

 Hepimizin derdi Vanspor’sa küfürden uzak insanı rencide etmeyen yapıcı yol gösterici eleştiriler yapmakta fayda vardır.

Unutmayalım, kırıcı yorumlar bizi birbirimizden uzaklaştırırken, yapıcı yorumlar bizi birleştirir.

Birbirimizi kırmaktan ziyade bir olursak kazanırız.  

        Artık yeni bir sezona yelken açıyoruz.

 Her şeyi bir tarafa bırakıp takım etrafında kenetlenme sahiplenme zamanıdır. Evet, yeni bir sezona yelken açıyoruz.

 Takımımız iç ve dış transferde çalışmalarını sürdürürken, dün itibariyle de kendi tesislerinde toplanarak sezon hazırlıklarına başladı. Kemik kadromuzdan ayrılan birkaç futbolcumuz bizleri üzmüştür.

İnşallah bu arkadaşlarımızın yerini dolduracak transferler yapılır. Bu sezon hedefin ne olduğu ve yol haritası henüz açıklanmış değil.

Önümüzdeki günlerde transferlerde tamamlandığında buda netlik kazanacaktır. Ama bir takım her sezon şampiyon olacak diye bir kaide yoktur.

Biz aslında bunu aşamadık. Bir takım Şampiyon olduğunda nasıl sahipleniliyorsa, olmadığında da sahiplenilmelidir.

Geçen sezon ligin ilk haftaları ve ilk devrenin son haftalarında istikrarlı bir gidişat varken yapılan hatalar bizi şampiyonluktan etti. Tabiki temennimiz hataların yapılmamasıdır. Ama futbolda bunlar olacak şeylerdir.

Hata olmasa o zaman her takım şampiyon olmaz mı? 

 O açıdan yeni bir sezona yelken açarken her şeye hazırlıklı olmalı sonuç ne olursa olsun takımımıza desteğimizi sürdürmeliyiz. Çünkü bu kentin birkaç değil sadece bir takımı vardır.

Bizler birlikteliğimiz koruduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. 

      Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Maçlar ilk haftalarda seyircisiz Ekim ayında ise sınırlı sayıda seyirciyle oynanacak.

 Karşı tribünlerinde tamamlanmasıyla Vanspor Ekim ayında yaklaşık olarak 2500-3000 taraftarlarla maçlarına çıkacak.

 İnşallah bu virüs bir an önce biter ve maçlar tam seyircili oynanmaya başlar. Bu sezon takımların yaptıkları transfereler baktığımızda zorlu bir sezon olacağı görülüyor.

TFF 2.ligde gruplar ve fikstür önümüzdeki günlerde belli olacak. Tabi grubu gördükten sonra sezonla ilgili düşüncelerimizi net olarak yazma imkânı bulacağız.

 Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE

banner29