Vanspor'da istikrarlı gidişat…

         Ligde 3. Haftayı geride bırakırken ekibimizin istikrarlı gidişatı vesilesiyle kente futbol rüzgârı esiyor, en çok konuşulan konular arasında ise Vanspor yer alıyor.
Van Atatürk Şehir Stadı yeni görünümüyle taraftarlara ev sahipliği yaptı.
 Yeni yapılan tribünler ve kale arkası tıklım tıklım dolarken, çok sayıda taraftar ise yer bulamadığından geri gitti.
 Geçmiş yıllara göre bu kez taraftarların tezahüratları havada değil artık sahada yankılanıyor. Karşı tribünlerin yapılmasıyla inanın atmosfer daha da farklı olacaktır.

 


             Niğde deplasmanından alınan 3 puanla Karabükspor maçına çıkan ekibimizi muhteşem bir taraftar kitlesi karşıladı.
 Şampiyon tezahüratlarıyla sahaya çıkan ekibimiz, bu sezon ilk kez bir araya geldiği taraftarlara 3 gol, 3 puan ve muhteşem bir futbol hediye etti.

 


       Kardemir Karabükspor maçında verilen mücadele taktire şayandı. Rakibini küçümsemeyen, rehavete kapılmayan ekibimizin mücadelesi ve taraftarlarımızın maçın sonuna kadar olan desteği şampiyon bir takıma yakışır bir şekildeydi.

 

         Yıllar sonra tekrar TFF 2. Ligde mücadele eden ekibimiz, ilk 3 hafta maçlarında şampiyonluk yarışında var olduğunu kesinlikle rakiplerine göstermiş oldu. Ligde haftalar ilerliyor. Takımlar yavaş yavaş oturmaya uyum sorununu gidermeye çalışıyor.

 


      Ekibimizde oturmanın da uyumunda hemen hemen giderildiğini gördük ve haftalar ilerledikçe takımın daha da iyi olacağına şahit olduk.

 


        Bu takımda maddi sıkıntılar boy göstermese kesinlikle bu sezon yeni bir şampiyonluk yaşayabiliriz.
 Şimdi ilk 3 haftayı unutup Cumartesi günü oynayacağımız Bodrumspor maçına adapta olacağız. Bu deplasmanda alacağımız puan ve ya puanlar gerçekten kopmama açısından önemlidir.

 

       Çünkü rakibimiz olan Tuzla ve Kırşehir ligin 3. Haftasında deplasmanda aldıkları 3 puanla bu hafta kendi sahalarında oynayacaklar.


       O açıdan alacağımız her puan bu 2 rakibimizden kopmama açısından önemlidir. Biz takımımıza inanıyor güveniyoruz.
 İnşallah Bodrum deplasmanında da ekibimiz Van’a puan ve ya puanlarla döneceklerdir. Takımımız sahada yoluna devam ederken, saha dışında ise ilk kez bir ilk gerçekleşti. Yıllardır herkesin merakla beklediği Vanspor Store resmen açılmış oldu.
Öncelikle hayırlı olsun diyoruz. Vanspor storenin de hem Van’a hem de Vanspor’a ayrı bir renk katacağı kanaatindeyiz.

 


                      Burada Kardemir Karabükspor maçında verdiği mücadeleyle 3 puanı hanesine yazdıran ekibimize ve 90 dakika boyunca taktire şayan bir destekle takımını destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Haydi Van Desteğe Devam.

YORUM EKLE

banner29