Vanspor'da istikrar sürüyor

          Vanspor’umuzun TFF 2. Ligdeki başarılı çıkışı tüm spor kamuoyu tarafından konuşuyor ve taktir ediliyor.
İnşallah bu istikrarlı gidişatla daha konuşulacağız ve ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupasında da konuşulacağımıza inanıyorum. Çünkü takımımızda olan kenetlenme birlik beraberlik inanmışlık aynı şekilde taraftarlarımızda olan kenetlenme birlik beraberlik ve inanmışlık daha büyük başarılara imza atacağımızın habercisidir.
Ergene Velimeşe deplasmanında takımımızın sahada verdiği mücadele ve Ergene stadını dolduran taraftarlarımızın verdiği destek gerçekten taktire şayandır.

 


       Teknik kadromuzu, takımımızı ve taraftarlarımızı bu kent futbolu için verdikleri mücadeleden dolayı yürekten kutluyoruz.
 Bu birlik bu beraberlik bu ruh kaybolmadığı sürece kimse önümüzde duramaz. İşte geçen sezon Play Off maçlarında yakalamış olduğumuz o inanmışlık o birlik ve beraberlik ruhunun bugün meyvesini verdiğini görüyoruz.
 Bugün takımımız hangi deplasmana giderse gitsin, mutlaka büyük bir taraftar kitlesi desteğiyle karşılanıyor.

 


       Bu Süper lig takımları dahil olmak üzere bir çok takımda olmayan bir özelliktir. Çünkü uyuyan dev uyandı Efsane geri döndü.
      Ergene Velimeşe deplasmanından alınan 3 puanla Van’a dönen lider takımımız yakın takipçisi olan Tuzlaspor’la arasındaki puan farkını 3’e çıkarmış oldu. Şimdi rehavete kapılmadan bu avantajı en iyi şekilde kullanmamız gereklidir. Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk ve kulübümüzün aldığı cezalar her ne kadar bizleri üzse de, yılmayacağız, dik duracağız ve sonuna kadar hep destek tam destek diyerek takımımızın ve kulüp başkanımız yanında duracağız. Kulübümüz tarafından verilen cezalarla ilgili TFF’ye gerekli itirazlar yapılmıştır.

 


        İnanıyoruz ki hak yerini bulacaktır.
Evet, yakalamış olduğumuz bu başarı grafiği bu kent futbolunun geleceği açısından önemlidir bunu kaybetmemeliyiz.
 İnanın bir üst lige çıkmak oradan da Süper lige çıkmak çokta zor değil. Yeter ki birliğimiz daim ve destekler güzel olsun. O yüzden bu kent insanının, kentin dinamiklerinin artık takıma tamamıyla destek vermelerinin zamanıdır.
Şimdi bu hafta 2 önemli karşılaşma bizi bekliyor. Çarşamba günü kendi sahamızda Uşakspor ve Pazar günü ise Ankara Demirspor. Çarşamba günü takımımıza destek için stadı bizler dolduracağız, Pazar günü ise Ankara deplasmanında tribünleri Ankara ve İstanbul’dan gelecek taraftarlarımız dolduracaktır.

 


       İstanbul’daki taraftarlarımız sürekli bizleri arıyorlar. Hazırız diyorlar. Her zamanda her deplasmanda takımın yanında olmuşlardır.
 Ankara deplasmanında da tribünleri yapacakları organizasyonlarla dolduracaklarına inanıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz. En önemli nokta maçlarda skor ne olursa olsun takımımızın zarar göreceği herşeyden uzak durmalıyız.
Herkes sağduyulu olmalı ve sadece takıma inanarak destek vermelidir. Yakalamış olduğumuz bu istikrarı gidişatı kesinlikle kaybetmemeliyiz.

 


        Tekrar bu başarının mimarları olan Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk’e, teknik direktörümüz Hasan Erkin Şimşir’e, takımda görev alan tüm futbolcu kardeşlerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Ve diyoruz ki Haydi Van takımına sahip çık destek ver.

YORUM EKLE

banner29