Vanspor'da beraberlik golü coşkusu…

      Yeni sezonun ilk maçını kendi sahamızda taraftarsız oynamak kötüydü, ama taraftarsız oynadığımız maçta 2-0 mağlup durumdan 2-2 lik skoru muhteşem bir golle yakalamak güzel oldu.
Maçın son anında gelen gerek televizyon başında ve gerek stattda bulunan ve stat dışında takımı destekleyen taraftarları coşturan, stattaki atmosferi farklılaştıran Osman Torun’un o golü muhteşemdi.

 


             Heyecanla beklenen yeni sezonun ilk maçları oynandı. Ekibimiz grubun güçlü takımlarından Bandırmaspor’u konuk ettiği sezonun ilk maçına ne yazık ki taraftarsız çıktı. Ama Protokol tribününde Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Hacı İlbaş ve Edremit Belediye Başkanı İsmail Say takımı yalnız bırakmadılar, Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk’le karşılaşmayı sonuna kadar heyecanla takip ettiler.
     Sezonun ilk maçında puan kaybı yaşamak istemeyen grubun favori 2 takımı maç da temkinli bir oyun sergilerken, ekibimizin her açıdan maça daha iyi hazırlandığını gördük.

 


        Maç boyunca üstün olan taraf kesinlikle Vanspor’du.
Şansızlıkların peşimizi bırakmadığı kritik maçta daha atak olan daha baskılı olan ve daha çok pozisyona giren ekibimiz son vuruşlarda etkisiz kalmasaydı kesinlikle galip gelirdik.
Bu maça taraftarla çıkmış olsaydık belki o zaman daha farklı skorla galip gelebilirdik. Ama böylesi önemli ve taraftarsız oynadığımız bir maçta kalemizde gördüğümüz 2 golle son anda da olsa 2 golle karşılık vermek ve rakibimiz olan bir takıma 3 puanı kaptırmamak önemliydi ekibimiz bunu başardı.

 


        Karşılaşma biraz daha uzamış olsaydı ekibimiz o hızla kesinlikle galip gelecekti. Ama 2-0 dan yakalanan 2-2 lik skor önümüzdeki haftalarda Van’a gelecek olan takımlara ayrı bir tedirginlik verecektir.
      Her zaman şunu deriz hakem son düdüğünü çalmadan maç bitmez. Bandırmaspor maçında buna bir kez daha şahit olduk.

 


      Maçın son dakikaları durum 2-0, maç böyle bitecek denildiği anda, son 5 dakika durum 2-1 oldu.
Yine karamsar bir şekilde gitti 3 puan maç bitti bitecek denildiği anda gelen muhteşem gol durum 2-2 skor eşitlendi ve maç sona erdi.

 

          Bu tablo bizlere bir kez daha şunu hatırlattı sonuç ne olursa olsun sonuna kadar hep destek tam destek. O zaman takımımıza inanacağız güveneceğiz sonuna kadar gerekli desteği vermeye devam edeceğiz.
       Takımımız sezonun ilk maçında güçlü rakibi karşısında sergilediği futboluyla bu lig bensiz olmaz dedi. Pazar günkü maçta stat içinde yaklaşık 40 Bandırmaspor taraftarı takımlarını stat içinde desteklerken, bizim taraftarlarımız ise yine takımı yalnız bırakmadı ve stat dışında takımı 90 dakika desteklemeyi sürdürdü.


         Kendilerine teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde Niğdespor maçı var Bizim için her maç kritik. Bu maça taraftarlarımızın da gideceği duyumlarını aldık.
Bu maçta alacağımız puan ve ya puanlar sayesinde Karabükspor maçında yine tribünlerimiz ful dolacak ve Vanspor’umuzun rüzgarı kentin her tarafında esmeye başlayacaktır.

YORUM EKLE

banner29