Vanspor'a destek şart...

 

   Öncellikle Bayburtspor galibiyetinden dolayı Vanspor'u yürekten kutluyor, verilen mücadeleden dolayı tüm sporculara teşekkür ediyoruz.

 

   Temsilcimiz Vanspor, son 4 haftada içeride ve deplasmanda kazanarak hedefine doğru adım adım yürümeye devam ediyor.

 Bu son 4 haftada alınan galibiyetlerin rüzgarı şehirde de esmeye başladı. 

Gerçekten de yakalanan istikrarlı çıkış küçümsenemez. 

Alkışlanır bir başarı var. 

    Sezon başında en büyük sıkıntımız gol atamamaktı. Ama son 4 maçta bu zincirde kırıldı ve rakip filelere 4 maçta toplam 13 gol gönderildi.

 

Vanspor ligin 12. hafta maçında Bayburtspor deplasmanından kazanırken, lider Eyüpspor ise liderliği elinden aldığı Turgutluspor'a mağlup oldu. 

Bu sonuçlarla temsilcimiz Vanspor'la Lider Eyüpspor arasındaki puan farkı 4'de düşmüş oldu. 

   Tabi bu istikrarın bu çıkışın mutlaka devam etmesi lazım. Çünkü zirve hesapları yapan Kırşehir ve Sakaryaspor takımlarıda maçlarını kazanarak potaya yaklaşmış durumda. 

O yüzden kesinlikle rehavete kapılmadan takımları küçümsemeden, her maça final maçıymış gibi mücadele ederek yolumuza devam etmeliyiz.

 Evet, istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden ekibimiz, ligin ilk devresi için kalan 7 haftalık maratonda bu çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Çünkü grubun geneline baktığımızda ligin ilk devresinin son 7 haftasında büyük bir avantajımız var. 

   Bu 7 haftalık maratonun ilk 6 haftalık maratonunda şampiyonluk yolunda rakibimiz olmayan takımlarla oynarken, son hafta ise lider Eyüpspor'u konuk edeceğiz. 

Tabloya baktığımızda takımımızda özellikle maddi sorunlar yaşanmasa belkide ilk devreyi Lider tamamlarız. Bunu başaracak kapasitemiz var mı? 

Var. Ama maddi sıkıntıda kapıda bizi bekliyor. 

Şampiyonluğa oynayan takımın  önündeki maddi engeli aşmak takımın şampiyonluk yolunu tamamen açmak için bu süreçte maddi destek kesinlikle şarttır ve destek mutlaka verilmelidir. 

Yıllar sonra elimize geçen bu şansı tepersek gerçekten de çok yazık olur. Herkes elinden gelen desteği verirse bu takım Şampiyonluğu kaptırmaz. 

O açıdan kentimizin illeri gelenleri, millet vekilleri, stö'ler, dernekler, iş adamları kısacası hepimiz bu süreçte takıma destek vermeli, takımı sahiplenmeli takım etrafında kenetlememeliyiz. 

Biz bunu başarırsak inanın  sezon sonu Şampiyonluk bu güzide kentin olacak ve yıllar sonra 1. Ligin kapılara bizim için açılacaktır. 

    Yakalanan bu şansı kaçırmamalıyız. Inanın kaçırırsak çok yazık olacaktır. 

Külüp Başkanı Servet Yenitürk, gerçekten de tek başına bu işi götürmeye çalışıyor. Ama bu iş tek kişinin işi değil.

 Şu an maddi sorunlar boy göstermeye başlamış durumda. Bu sorunun dahada büyümemesi için destek destek ve yine destek diyoruz.

 Ya destek verip 1. Lige merhaba diyeceğiz yada elimizdeki bu şansı başka takımlara kaptıracağız. 

Biz Van olarak her zaman zoru başardık bunuda başarabiliriz. Yeter ki bir olalım ve bu kentin değeri Vanspor'a gerekli maddi desteği verelim.

    24 puanla 3. Sırada yer alan ekibimiz  Çarşamba günü Serikspor'u konuk edecek. 

Kritik bir karşılaşma. 

Tabi yolumuza devam etmek için mutlaka kazanmalıyız.

 İnşallah bu maç öncesi takim yanlız değil diyerek takımımıza gerekli maddi destek verecek eller uzanır ve takımımız sıkıntı yaşamadan yoluna devam eder.

    Tekrar ekibimizi galibiyetlerden dolayı kutluyor, Serikspor maçında başarılar diliyoruz.

 

YORUM EKLE

banner29