Van'dan kaç tane UZAKTAN BAKAN çıkar?

   Ak Parti Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
   AK Parti teşkilatlarına, gönüldaşlarına, seçmenlerine, ülkemize, devletimize, halkımıza ve ümmetimize hayırlı uğurlu olsun.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yeni ufuklara doğru yine yeniden yenilenerek yolculuk başladı.  Daha güçlü Türkiye için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam..
   Van’da sözüm ona siyasetçi, entrika ve yalan üstadı olan kriptolar, son dönemde bakanlık veya MKYK hayali ile yattı kalktı. Ancak rüyasını dahi göremediği, etrafında nemalanmak için saf tutanlar dışında kimsenin alkışlamadığı hayal perestler, hayal kırıklığı yaşadı. Gerçekten bu makamlar her önüne gelene, özellikle de özü sözü bir olmayanlara verilecek cinsten değil.
Daha önce dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nu dahi söylediği yalan ile kandıranlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kandıramadı ve MKYK’daki hayalleri suya düştü.
   Çünkü söz konusu kişiler, siyasetçi görünümlü ancak siyaset hariç her şey ile yakından ilgileniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise siyaset ile ilgilenen, özü sözü bir, satmayacak ve hizmet odaklı çalışacak kişiler ile yol arkadaşlığı yapıyor.
Bu noktadan bakılınca “Van'da siyaset yapılıyor da bizim haberimiz mi yok? Yoksa entrikaların çokluğundan siyasete fırsat mı kalmıyor?” soruları aklıma geliyor.
   Van'daki siyasetçileri bırakın AK Parti MKYK'ya almayı, Van Büyükşehire Genel Sekreter atanırken fikirlerini dahi almıyorlar. Sonra da yüzleri kızarmadan, pişkin pişkin “atamadan haberimiz yok” diyebiliyorlar.
Günün sorusu: Bu durumdaki vizyonsuz, misyonsuz siyasetçileri(!) neden MKYK'ya veya Hükümete alsınlar?
Van'daki siyasetçilerden hükümette de bakan olmaz.. MKYK'ya uzaktan baktıkları gibi, bakanlık koltuğuna da sadece UZAKTAN BAKAN olurlar.
   Yakında Van başta olmak üzere AK Parti'deki AKP'liler, yani kriptolar temizlenecek..
Dik duruşluları geçimsiz ilan eden kriptolar, KCK'lıları ve FETÖ'cüleri hapisten veya gözaltından kurtarma çabalarını, “onları AK Parti'ye kazandırmaya çalışıyoruz” şeklindeki sahte hikâyeleri dahi örtemiyor.
Çünkü kriptolar kirli ilişkilerini “kazanmaya çalışıyoruz” yalanları ile örtmekten,  küstürdükleri ve kırdıkları, samimi AK Partililerin gönüllerini almayı akıllarına dahi getiremedi.
   Entrikalarını yazdığımız için, ürettikleri iftiralar ile bizi kirletmek için devreye soktukları, kullanışlı ve kiralık gazeteci görünümlü destekçileri de onları kurtaramayacak. Çünkü deşifre olduğunda onlar da efendilerinin yalan, iftira ve karalama denizinde, entrikaları eşliğinde kaybolup gidecek..
   Kriptoların MKYK veya hükümette bakanlık hayali ile temizlikten kurtulma çabaları, beyhude çırpınışlardır.
İnsan bir makamı isterken kendisine bakar "Benim bu isteğim orantılı bir istek mi, o görevin bende karşılığı var mı" diye kontrol eder. Bakan olup boş boş bakmaktan başka ne iş yapacaklar? Boş boş bakan bir bakan olmak yerine, uzaktan bakan olmaları sizce de daha iyi değil mi?
   AK Parti'deki AKP'lilere tavsiyem; kadrolu uzaktan bakan olmaya ve deşifre edilmeye şimdiden hazırlanıp alışın..
Çünkü bundan sonra Van’da isimlerinizin önünde “Uzaktan Bakan veya Boş Bakan” ünvanı çok kullanılacak..
    Van’dan kaç tane “Uzaktan Bakan” çıkacağını hep birlikte göreceğiz..

YORUM EKLE