Teşekkürler Vanspor

Kupa maçında Kayserispor karşısında sahada canla başla mücadele eden ekibimizi ve tribünlerde hiç durmadan mükemmel bir destek veren taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.
Belki maçı kazanamadık, ama takım ve taraftarlarımız, geçmiş Vanspor ruhunu heyecanını bir kez daha sahada estirdi.
Herkeste gördü ki biz oynadık onlar kazandı.
Kaybetmemize rağmen, galip gelmişiz gibi sahadan mutlu ve umutlu bir şekilde ayrılmak güzeldi. Tebrikler Vanspor.
Tebrikler tribünleri dolduran taraftarlarımız.
Bu kadroyu kurmada emeği geçen herkese teşekkürler.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında, Van Atatürk Şehir Stadında mükemmel bir tablo vardı.
Bu maç çok daha farklıydı. Çünkü uzun yıllar sonra ilk kez bir Süper Lig takımını konuk ediyoruz.  
Maç Televizyondan naklen verilmesine rağmen tribünler stat ful doluydu. Bu da Van'ın futbola olan sevdasını ve üst ligleri ne kadar istediğini bir kez daha göstermiş oldu. 2 takımın sahaya çıkması ve taraftarlarımızın 2 takımı da ayırt etmeden el ele tribünlere davet etmesi takdire şayandı.
Bize de bu yakışır. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha gösterdi taraftarlarımız. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte, sahada futbolcularımız, tribünlerde taraftarlarımız coşmaya başladı. Rakip Süper Lig takımı Kayserispor şaşırmadı desem yalan olur.
Ekibimizin baskılı futbolu karşısında mücadeleyi hep düşürmeye başladı.
12. Dakikada kalemizde beklenmedik bir gol gördük. Ama yıkılmadık daha da canlanarak mücadele etmeye başladık. Birçok net gol pozisyonlarını bulduk. Ama değerlendiremedik.
Aslında şans Kayserispor'dan yanaydı. Kalecileri panter oldu, hakem yanlış kararlar vermeye başladı. Televizyondan da izledim. Penaltı vardı ama verilmedi.
Buna rağmen rakip kaleyi ablukaya alan ekibimiz, kazanmak için her şeyi yaptı ama olmayınca olmuyor. Kayserispor skoru korumak için tempoyu düşürdükçe, ekibimiz tempoyu artırıyordu.
Taraftarların coşkulu desteğiyle Coşan ekibimiz 90 dakika boyunca verdiği mücadeleyle belki maçı kazanamadı ama, alkışı ve taktiri alan taraf oldu. İnanın buda galibiyet kadar değerli oldu.
 Maç sonunda herkes helal olsun Vanspor derken, taraftarlarımızın ve takımımızın karşılıklı tezahüratları da gerçekten görülmeye değerdi. Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu, kurum müdürleri ve kulüp yöneticilerinin maçı 90 dakika heyecanla izlemeleri de gözlerden kaçmazken, maç sonunda soyunma odasına giden Vali Murat Zorluoğlu, takımımızı sergilediği futboldan dolayı tebrik etti.
Evet, kupaya veda ettik. Tabi ki güzel bir veda oldu.
Gerek Kayserispor yöneticileri ve gerekse Kayseri basını, Vanspor oynadı, Kayserispor Kazandı cümlesini rahatlıkla söylediler.
Gerçekten de öyle oldu.
Kupaya güzel bir şekilde veda ettik ve lige döndük.
Cumartesi günü saat 16.00'da Yeşil Bursaspor deplasmanına gidecek olan ekibimiz, inanıyorum ki Van'a 3 puanla dönecektir.
Tekrar teşekkürler Vanspor, Teşekkürle Grup Kara Kobralar ve taraftarlarımız.

YORUM EKLE

banner29