Takıma transfer şart...

           Ligin 18. Haftasını da 3 puanla kapatan Van Büyükşehir Belediyespor, ilk devrenin bitimine 1 hafta kala devreyi kapatmış oldu.
Önümüzdeki hafta sonu oynanacak ilk devrenin son haftasını bay geçirecek olan ekibimiz, şu an itibariyle 29 puanla 3. Sırada yer alıyor.
         Ligin 19. Hafta maçların da altımızda yer alan Çorum Belediyespor ve Altay maçlarını kazanmaları halinde ise bir iki sıra aşağıya inebiliriz. Ama bu hiçte önemli değil.


       Önemli olan eldeki mevcut kadroyla bu noktaya gelmekti. Takım da bunu başardı. Kendi sahamızda oynadığımız son Erzin Belediyespor maçında da görüldü ki, takım kadrosu gerçekten yetersiz. Karşılaşmanın ilk dakikasın içinde havadan bir gol bulduk. Maçı bu skorla tamamlayıp 3 puanı aldık. Rakip takım eğer gol bulmuş olsaydı önceki maçlarda olduğu gibi yine kendi sahamızda rakibe puan kaptırmış olacaktık.


        Mükkemel bir taraftar desteği, akşam yağan kara rağmen tertemiz bir saha, buna rağmen iyi oynayamıyor, zor kazanıyorsak, sıkıntı sorun takım kadrosunun yetersizliğindendir. Takım kadrosunun yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bu takım bu kadroyla ligin 2. Devresinde başarılı olamaz. Puan cetvelinde bulunduğumuz konum itibariyle elimizde, hem şampiyon olmak hem de Play Off maçlarına kalma şansı var. Bu şansı değerlendirmenin en güzel yolu takıma takviyelerin yapılması ve gerekli desteğin verilmesidir.


      Önümüzdeki hafta itibariyle ilk devre sona erecek bununla beraber 2. Transfer dönemi başlayacaktır. Teknik kadro eksiklikleri kesinlikle bilmektedir.
        Bu eksikliklerin giderilmesi için, şimdiden çalışmalar başlatılmalıdır. Ligin 2. Devresi her takım için zorlu geçecektir. Eğer
Mevcut kadroya gerekli transferler yapılırsa, takımımız bu zoru başaracaktır. Bakın, takımın başarı grafiği yükseldikçe, tribünlerinde dolduğunu hepimiz görüyoruz.


           Şu anda iyi bir hava var. Bu havanın kaybolmaması, tribünlerin daha çok dolması ve takımın bir üst lige çıkma şansını kaybetmeyelim.
          Bu takıma nokta transferler kesinlikle şart. Geçmişte olduğu gibi bu günde hep birlikte el ele vererek takımımızı hak ettiği yere getirebiliriz.

YORUM EKLE