Sorunlar yuvada çözülür

Biz bir olursak hem Vanspor’u Şampiyon eder, hem de yapılamayan stadın yapılmasına vesile oluruz.
Bırakalım yaşanan sorun yuvada çözülsün zaten çözülemeyecek bir sorunda değil.  Aile içerisinde yaşanan sorun yine aile içerisinde çözüm bulur.

 


              Grubumuzda 19. Hafta maçları da geride kaldı.
19. Hafta maçlarına baktığımızda çokta sürpriz sonuçların olmadığı, zirveye oynayan takımların bol gollü galibiyetlere imza attığı bir hafta oldu.
Lider Ankara Demirspor kazanarak liderliğini korurken, Zirveye oynayan takımlar içinde puan kaybı yaşayan tek takım ise Kırşehir Belediyespor oldu.
Grupta özellikle zirve takımları ligin 2. Yarısına iyi başlarken, küme düşme potasında yer alan takımların kendileri kurtarma mücadeleleri yetersiz kalıyor.

 


       Grubumuzda önümüzdeki hafta maçları özellikle zirve hesapları yapan takımların oynayacağı karşılaşmalar daha çetin ve kıran kırana geçecek gibi görünüyor.
Ligin 19. Haftasında sahasında Niğde Anadoluspor’u konuk eden ekibimiz, bol gollü bir galibiyete imza attı. Karşılaşmada futbolcular arasında yaşanan sorunlar ister istemez galibiyete gölge düşürdü.
Belki de taraftarlar ilk kez bol gollü bir galibiyete sevinemeden sahadan ayrıldı. Buda üzücüdür. Tabi yeşil zeminde yaşanan bu sorun sosyal medyada da çok eleştiri aldı.

 


       Yapılan bazı eleştiriler dozunu aşarken bazıları da yapıcıydı. Şampiyonluğa oynayan bir takımda bunların olmaması lazım.
Olmasına gerçekten üzüldük. Eleştiri yapmak herkesin hakkıdır. Ama bu süreçte yapıcı eleştirilerin daha faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü yaşanan bu sorun çözülemeyecek bir sorun değil. Biraz bunun bilincinde hareket etmemizde fayda vardır.

 


      Sahada yaşanan bu sorun keşke sahada kalsaydı sosyal medyada çokta yer bulmasaydı. Çünkü zararını gören bu kentin takımı ve futbolu oluyor.
Şampiyonluğa oynayan bir takımın rakiplerine sorunların yansıtılmaması ve hatta üstünün örtülmesi sorunun çözümünün sorumlu kişilere bırakılması çok daha faydalı olurdu. Aile içerisinde oluşan her sorun mutlaka çözülür.
Ben bu sorununda çözüleceğine inanıyorum.

 


      Biz Şampiyonluğa oynuyoruz. Yeşil zeminde bu süreçte her şey olabilir sorunlar yaşanabilir önemli olan bunları çokta açığa vermeden Şampiyonluğa oynayan bir takıma yakışır bir şekilde üstünü kapatmaktır.
Hedefine doğru emin adımlarla giden bu takımın daha fazla zarar görmemesi hedefinden şaşmaması için artık sorunun herkes tarafından unutulması gereklidir. Çünkü önümüzde 5 haftalık önemli bir maraton var.
Bu 5 haftalık maç maratonu ya bizi zirveye taşıyacak ya da zirveden edecek. O açıdan zaman takımı yerden yere vurma zamanı değil tam aksine sahiplenme destekleme zamanıdır.

 


       Sosyal medyada takımımızı çokça paylaşarak hedefe giden bu yolda takıma moral vermemiz lazım. Rakiplerimize baktığımızda mağlup olduklarında bile desteksiz kalmıyorlar. Çünkü herkes 3 puanlık sistemde her an her şeyin olabileceğinin hesabını yapıyor. Biz de bunu yapmalıyız.

 


       Grubun en kaliteli ve tecrübeli takımına sahibiz. Biz sahiplenip inanıp desteklersen inanın onlarda gereğini yapacaklardır.
Grubumuzda yer alan takımlar bizden çekinirken bizim bunu avantaja çevirmemiz daha iyi olmaz mı?
O açıdan yaşanan sorunun çözümü yuvada mutlaka olacaktır. Biz kendimizi buna değil, takımı sahiplenmeye adapte edelim.

 


          Bakın yıllar sonra böyle bir şans yakalamışken küçük sorunlarla uğraşıp bu şansı tepmeyelim. Gerçekten yazık olur. Biz bir olursa başarırız. Biz kenetlenirsek başarırız. Bunu bir sezon önce yaşadık bu gün neden olmasın?
Biz bir olursak hem bu takımı Şampiyon eder hem de yapılamayan stadın yapılmasına vesile oluruz.

YORUM EKLE

banner29