Son dakikada sevinmek...

      Gölcükspor deplasmanına mutlak 3 puan için giden ekibimiz, maçın son dakikasında mağlup duruma düştü.
Hepimiz her şey bitti derken, son saniyede gelen gol azda olsa umutları yeniden yeşertti. Özellikle karşılaşmanın 2. Yarısında gerçekten mükemmel bir futbol sergileyen baskı kuran kazanmak için mücadeleden düşmeyen ekibimizin aldığı 1 puan 3 puan değerinde oldu.


      Yani Gölcükspor deplasmanında alınan 1 puan hem ildeki futbol heyecanının hem de azda Play Off şansının devam etmesine vesile oldu.
Kısacası bu son saniye golü bize devam dedi. Bu beraberlikle Pazar günü oynayacağımız Orduspor maçı hem önem kazandı hem de yeniden kırılma maçımız oldu. Yani Orduspor maçını kazanır, istikrarlı bir gidişat yakalarsak dengeleri değiştirebiliriz.


     Gölcükspor maçında takımı yalnız bırakmayan Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne, grup kara kobralara ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Takım mağlup duruma düşmesine rağmen desteklerini vermeleri taktire şayandı.
Şimdi, Gölcükspor maçında alınan 1 puanla, ben umutlar az da olsa yeniden yeşerdi diye yazdığım için birileri yine yorumlar yazacak, eleştirecek ve ne umudu diyecek.
Bende diyorum ki son dakikada gelen golün karşılığı son saniyede geliyorsa, ligin sonuna kadar ne sürprizler yaşanacağını bilemeyiz.


      O açıdan ligin sonuna kadar takıma destek vermekte fayda vardır. İşte, Play Off potasında yer alan Orduspor evinde, Diyarbekirspor ise deplasmanda kaybetti.
 Yani her takımın beklemediği puanlar kaybettiği bir grupta yer almaktayız. Şimdi önümüzde 8 haftalık bir maraton var. Kalan bu 8 haftalık maraton bizim için olduğu kadar diğer takımlar içinde çok zorlu geçecek.
Bizim avantajımız kalan 8 haftalık maratonda kendi evimizde 5 deplasman da ise 3 maça çıkmamızdır. İşte evimizde şeytanın bacağını bir kırabilirsek dengelerin çok değişeceği kanaatindeyim. Bu benim düşüncem katılan olur ve ya olmaz ama benim bildiğim içinde bulunduğumuz grupta her an her şeyin olabileceğidir.
Şimdi sorarım, hangimiz Darıca'nın böyle bir çıkışa geçeceğini tahmin edebiliyorduk.
İşte istikrarlı bir çıkış Darıca'yı şampiyonluğa götürüyor. Bizim az da olsa şansımız var diyorum. Ama bu şans da Pazar günü oynayacağımız Orduspor maçına bağlıdır.
Eğer Orduspor maçını kazanır, bununla istikrarlı bir çıkış yakalarsak neden olmasın?

YORUM EKLE

banner29