Şimdi destek zamanı

    Son 3 hafta da Mamak, Pendik ve Elazığspor maçlarını galibiyetle kapatan, 21 puanla zirve yarışında bende varım diyen ekibimizi yürekten kutluyoruz.

Gerçekten istikrarlı bir çıkışla hedefimize doğru gitmenin heyecanını ve keyfini yaşıyoruz. Yeni bir lige doğru adım adım ilerliyoruz.

Bu lig Van’ımız ve Van’ımız futbolunun geleceği için önemlidir. Vanspor doğu ile batı arasında bir gönül köprüsüdür. Bu gönül köprüsünü ayakta tutmak ve başarılara gitmesine destek vermek hepimizin görevidir.

 Son haftalarda yakalanan istikrarlı hava şehrimize de ayrı bir heyecan ve hava getirmiştir. Ama unutmayalım ki biz bu heyecanı ve keyfi yaşarken, hedefine giden bu takımın manevi olduğu kadar maddi olarak desteğe ihtiyacı vardır.

Eğer gerekli destek verilirse Vanspor kesinlikle bir üst lige çıkacaktır. Ama gerekli destekler verilmese belki de bu keyif bu heyecan yarıda kalacaktır. Yakalanan bu istikrarlı gidişat verilecek destekler ve sahiplenmeyle hedefine ulaşır. 

    Bu takım bu kenti bu kent insanını temsil ediyor. Kentin hem tanıtımına hem de ekonomisine katkı sağlıyor.

O zaman hepimizin, bu kente yaşayan ve kent dışında bulunan tüm Vanlıların Vanspor’u bu süreç de el birliğiyle destekleme zamanıdır. Çünkü elimizde mükemmel bir şans var. Güzel bir gruptayız. Takım havaya girmiş.

Takımda taraftarda inanmışken, bu fırsatı kaçırmamalıyız. Bu takıma verilecek bir destek takımı kesinlikle Şampiyonluğa götürecektir.

Takım Şampiyonluğa oynuyor hedef 1. Lig, ama kimsenin umurunda değil. Nerde bu kent için ciğeri yananlar, bu kente sevdalı olanlar. Vanı seviyorum diyenler. İşte Gün bugündür. Gün Van’ın değeri olan Vanspor’a sahip çıkma ve hedefine götürme günüdür.  

     Vanspor’un 1. Lige çıkması demek hem ekonomik alanda hem de sportif alanda ve hem de kentin tanıtımın da nasıl bir katkı vereceğini hepimiz biliyoruz.

O yüzden havaya giren takımımızın havasına hava katmak için gün takım etrafında kenetlenme ve hedefe giden yolda destek verme günüdür. Bu Kent için bu kent futbolu için Şampiyonluğa oynayan Vanspor’u bu kentin artık tamamiyle sahiplenmesinin zamanıdır. Hepimizde biliyoruz, futbol kültürü yerleşmiş nüfusu 1 Milyonu geçmiş bu güzide kentin futboldaki yeri kesinlikle 2. lig değil. Yeri ya 1. Lig ya da Süper ligdir.

 Takımın Üst liglere çıkması demek Van’ın Şaha kalkması demektir. Şimdi uzaktan Van’a sevdalıyız diyenleri, Van’ı seviyoruz diyenleri, biraz yakına takıma desteğe bekliyoruz. Gerçekten de elimize geçen bu fırsatı kaçırmamalıyız.

İnanıyorum ki verilecek destekler ve sahiplenmeyle takımımızın bu istikrarlı çıkışı aynen devam edecek, takımımızın başarı grafiği daha da yükselecek ve yıllardır hasret kaldığımız 1. Lig Van’a gelecektir. 

YORUM EKLE

banner29