Şampiyonluk yarışında biz de varız

    Karacabey Birlikspor maçında alınan galibiyet kadar, Genel Sekreter Sayın Mehmet Yaşar'ın transfer açıklaması da bir o kadar taraftarları sevindirdi.
    Ligin 2. Devresinde takıma maddi ve manevi, desteğini sürdüren, Sayın Yaşar, bir transfer müjdesi daha vermesi gerçekten çok güzel oldu. Ligin 2. Devresinde yapılan transferler sayesinde takım kendini buldu ve gücüne güç katmış oldu.
Biz de bu desteklerden dolayı, Sayın Mehmet Yaşar'a teşekkür ediyoruz. Bu süreçte takıma sahip çıkmak önemliydi gerçekten de sahip çıkıldı.
   Sürekli yağan kardan dolayı, stadın temizliği büyük önem taşıyordu. Herkes maçın erteleneceğini beklerken, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Nevzat İnanç ve ekibinin titiz çalışmasıyla zeminin maç oynanmaya elverişli hale getirilmesi kolay bir iş değildi. Geceden itibaren büyük bir çalışmayla stat temizlendi. Sayın İnanç ve ekibine teşekkürler.

   ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET…
Ligin 22. Haftasında Karacabey Birlikspor'u konuk eden ekibimiz, karşılaşmanın ilk devresinde bulduğu 2 golle 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
   Karşılaşmanın ilk devresinde çok baskılı bir futbol sergileyen ekibimiz, 2. Devrede ise aynı baskıyı uygulayamadı. Buna rağmen uzun bir aradan sonra hem sergilenen futbol hem de galibiyet maça gelen tüm taraftarları sevindirdi. Karlı ve soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarlar, her zaman olduğu gibi maçın son dakikasına kadar yılmadan takımı desteklemeleri ise taktire şayandır.
Lider Sancaktepespor'un haftayı bay geçirmesi, Kocaellispor, Altay ve Çorum Belediyespor'un puan kaybetmesi, ekibimizin ise kendi sahasında kazanması, hem aradaki puan farklarını kapattı, hem iyi bir avantaj vermiş oldu. Bu vesileyle, ekibimiz rakiplerine şampiyonluk yarışında bende varım dedi. Bundan sonra işimiz biraz daha zor olacak. Bulunduğumuz konum itibari ve deplasmanlardaki başarı grafiğimiz nedeniyle, gerek üstümüzdeki ve gerekse altımızdaki takımlar bize karşı daha farklı bir mücadele verecekler.
Bizim ise, istikrarlı bu gidişatımızı sürdürmek için, elimizdeki bu şansı rehavete kapılmadan daha çok çalışarak değerlendirmemiz lazım. Zirve yarışı veren takımlar arasında avantajlı konumda olan takım biziz. Çünkü gerek şampiyonluk ve gerekse Play Off yarışında mücadele edeceğimiz rakiplerle kendi sahamızda karşılaşacağız. Ligin 24. Haftasında Kocaellispor, ligin 26. Haftasında Altay ve ligin 30. Haftasında ise lider Sancaktepespor maçları sahamızda olacak. Bu süreye kadar bulunduğunuz konumu hem korumak hem de üstüne puanlar bırakmak bize şampiyonluk kapısını açacaktır. Şehir de bu hava yavaş yavaş esmeye başlamış durumda. Bu havayı kaybetmemeliyiz.
   Önümüzdeki hafta Bayburtspor maçı var.
Biz deplasman da oynarken, rakiplerimiz ise evlerinde oynayacak. İşte bu maçtan alınacak puan ve ya puanlar bizim için çok önemli. İnanın    Bayburtspor deplasmanın dan alınacak puan ve ya puanlar ilimizde futbol rüzgârının çok farklı esmesine vesile olacaktır.
Ligin ilk devresinden bu yana deplasman maçlarından başarılı dönen ekibimiz bu maçtan da başarılı döneceğine inanıyorum. Bayburtspor deplasmanın dan alınacak 1 puan 3 puan değerinde, alınacak 3 puan ise 6 puan değerinde olacaktır.
   Karacabey Birlikspor maçından alınan galibiyetten dolayı, teknik ekip ve futbolcularımıza, soğuk ve karlı havaya rağmen takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza yürekten teşekkürler.

YORUM EKLE

banner29