Şampiyonluk için destek şart…

             Öncelikle Kemerspor galibiyetinden dolayı ekibimizi ve desteklerini hiç esirgemeyen tüm taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.
Şampiyonluğa oynayan ekibimizin hedefine varması için herkesin malumu olan maddi sorunların mutlaka ilk olarak çözülmesi gereklidir. Bu çerçevede B.Vanspor bu kentin takımı diyorsak herkesin elini mutlaka taşın altına koyması lazım.
Uzun yıllar sonra, herkes Şampiyonluğa inanmışken, Şampiyon olma şansını yakalamışken bunu elimizin tersiyle itmemiz bu kent futboluna en büyük yanlış olur.
Bu kent insanı takımına inanmamış ve güvenmemiş olsa, her maçta o tribünleri bu soğuk havaya rağmen ful doldurur mu?
Kent, Yönetim, teknik kadro, takım kadrosu, taraftar ve basın kenetlenmişken, maddi desteğinde verilmesiyle bu takım bu zor süreci başarıyla atlatacaktır.

 


        Ya tersi olursa, gerekli maddi destek gelmez yönetim bizden buraya kadar derse, işte o zaman bu kent futbolu kesinlikle içinden çıkılmaz bir sürece girer. Şimdi destek gelmezken o süreçte kim sahip çıkar bilemem.

Bildiğim şimdi yakalamış olduğumuz bu başarı grafiğini daha da yükseltmek için hep destek tam destek diyorum.
2. Önemli nokta ise takımın kesinlikle deplasman maçlarını kazanması gerekiyor. Çünkü ligin ilk devresinde kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar sayesinde ligin 2. Devresinde iç sahada alınan galibiyetler bizi kesinlikle şampiyonluğa taşıyamaz.
 2. Devrenin ilk maçında kaybettiğimiz 2 puan Liderle aramızdaki puan farkını açılmasına vesile oldu. Lider Kırşehir evinde ve deplasmanda kazanıyorsa, bizimde evimizde ve deplasmanlarda mutlaka kazanmamız, puan farkını açtırmamamız gereklidir.
Bizim kaybedeceğimiz ve liderin kazanacağı bir maç aradaki puan farkını kapanmaz hale getirecektir. İşte bu hafta sonu biz deplasmanda Alibeyköyspor’la oynarken, Kırşehirspor ise Sultanbeylispor’u konuk edecek. Biz maçlarımızı kazanarak Liderin kaybetmesini bekleyeceğiz.

 


        Pazar günü Kemerspor’u konuk eden ekibimiz, karşılaşmanın ilk devresinde koşan mücadele eden kazanmak isteyen ekibimiz bulduğu 2 golle ilk devreyi 2-0 kapattı.
Karşılaşmanın 2. Devresinde fark gelecek gelecek diye beklerken, Oktay’ın kırmızı kart görmesi Emrah ve Güney’in oyundan alınması ister istemez oyunda dengeleri değiştirdi.

 


           Karşılaşmanın ilk devresinde pas yapan, şut çeken, rakibi ablukaya alan bunaltan gol pozisyonlarına giren gol atan B.Vanspor karşılaşmanın 2.devresinde bunlardan yoksun kaldı. Tabi önemli olan kazanmaktı takımda kazandı.
 Galibiyetten dolayı ekibimize ve bu soğuk havaya rağmen takımını yalnız bırakmayan takımına inanan güvenen ve sonuna kadar destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
Evet, başta da dediğim gibi bu kent bu takımdan Şampiyonluk bekliyor. Takım ve taraftar buna inanmış bir durumdayken, gelin hep birlikte takımımıza gerekli maddi desteği verelim.
Sözün kısası Şampiyonluk için destek şart.

YORUM EKLE

banner29