Rüzgâr bizden yana esiyor

   2017-2018 Futbol sezonun da hedefi şampiyonluk olan ekibimiz, yaptığı transferlerle göz doldurdu.
  Yeni transferleriyle kendi tesislerinde toplanarak çalışmaya başlayan ekibimiz,  ilk etap hazırlıklarını tamamladı. İlk etap kampının çok verimli geçtiğini dile getiren, yönetim ve teknik kadro 2. Etabın daha da güzel olacağının sinyalini de vermiş oldular.
   Şu an itibariyle her şey rayında gidiyor. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular tam bir uyum içerinde. Bu uyuma kenti ve taraftarları da eklediğimizde, rüzgar hep bizden yana olacaktır.
   2. Etap hazırlıkları için, hafta sonu Erzurum'da toplanacak olan ekibimiz, burada yapacağı hazırlık maçlarıyla takımda görülebilecek eksiklikleri tamamıyla gidermeyi hedefliyor.
   Takımın şu ana kadar attığı adımlara baktığımızda, hedefin kesinlikle şampiyonluk olacağı anlaşılmıştır. Geçtiğimiz günlerde Sayın Valimiz, Murat Zorluoğlu'nun takımı ziyaret etmesi takıma büyük bir moral vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretler her zaman takıma ayrı bir güç verir. Sayın Valimiz gibi herkesin de bu süreçte takımı ziyaret etmesi moral ve motivasyon açısından önemlidir.
   Tabiki zorlu bir maraton. Bu zorlu maratonda başarılı olmanın bir yolu da, takım etrafında kenetlenmek ve gerekli desteği kent olarak vermekten geçer. Bizim gibi grupta yer alan 18 takımın da mutlaka hedefleri vardır. Ama bizler hedefe varmaya ve şampiyonluk anahtarını almaya daha yakınız. Çünkü geçmişte olduğu gibi bugünde, kentimiz hazır, taraftarımız hazır, takımımız hazırdır.
   Çok titiz bir çalışmayla yepyeni bir kadro, yani kentimize yakışır bir kadro kuruldu. Öncelikle emeği geçenlere teşekkürler. Yapılan 17 transfere baktığımızda hemen hemen hepsi de deneyimli ve tecrübeli futbolcular. Tabi bu şu demek de değil, Her gelen takımı ezip geçeceğiz. Zaman zaman teklemelerde olacaktır.
   Yapılması gereken heyecanımızı kaybetmeden hedefimizin bilincinde olarak takımımızı sonuna kadar desteklemek.
Hepimiz heyecanla ligin başlamasını bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde çekilecek fikstürle de, ilk rakibimiz ve ilk maçımız belli olacak.
  Ligin ilk 5 haftası bizim için, hedefimiz için gerçekten önemlidir. Mağlubiyette olabilir, galibiyette olabilir. Beraberlikler olabilir. Ama yılmadan, karamsarlığa meydan vermeden takımımızı desteklemeye devam etmek hepimizin görevi olmalıdır. Bizler bu bilinçle hareket edersek, kesinlikle başarılı oluruz.
    İnanıyorum ki ligin başlamasıyla birlikte, şehir boşalacak, Van Atatürk Şehir Stadı tıklım tıklım dolacaktır. Çünkü il olarak layık olduğumuz ligde değiliz. Layık olacağımız lige çıkana kadar, Hep destek tam destek olacağız.

YORUM EKLE

banner29