Rehavet yok, mücadeleye devam...

              Son 6 haftadır ligde galibiyet yüzü görmeyen temsilcimiz Vanspor, şeytanın bacağını Kastamonu’da kırdı.
   Kastamonuspor deplasmanına yeni Teknik Direktör Taner Taşkın’la giden ekibimiz hem sergilediği futboluyla göz doldurdu hem de alınan 3 puanla yeniden zirve de 'ben de varım' dedi.

 


          Şimdi yapılacak tek şey, rehavete kapılmadan mücadeleye aynen devam etmek.
      Ligde son 5 haftadır yenilmeyen Kastamonuspor ve ligde son 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Vanspor karşılaşmasını izlemek için Van Pazar günü tamamen TRT Kürdi ekranlarına kilitlenmişti.
  Vanspor’un galibiyet zincirini kırması ve zirveden kopmaması açısından önemli olan karşılaşmanın başlamasıyla baskı kuran ekibimiz, bu kritik karşılaşmayı kazanacağının sinyallerini veriyordu.

 


            Karşılaşmanın ilk devresinde yakalanan net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ekibimiz maçtan hiç kopmadı.
  Ben bu maçı kazanmalıyım dercesine rakip kaleyi ablukaya alan temsilcimiz İlk devrede golü bulamadı ama ilk devrenin son dakikalarında rakip takımın 10 kişi kalmasına vesile oldu. Buda bize galibiyetin geleceğinin habercisi oldu.
      Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan temsilcimiz beraberliği kurtarma yerine galibiyete adapte oldu.
Teknik direktör Taner Taşkınmaçı iyi okuyarak rakibin zayıf noktasını görerek galibiyeti almak için güzel bir hamle yaptı.
   İlk devrede verdiği güzel paslarla 2 net gol pozisyonuna vesile olan Emrah Tacir’in yerine oyuna Tunç Murat Behram dahil oldu. Yani defans değil ileri güçlendirilerek golü bulma hesapları yapıldı.

 


             Skor üstünlüğünü eline geçirmek isteyen temsilcimiz yapılan oyuncu değişikliğiyle rakip kaleye baskı üstüne baskı kurdu ve Tunç Murat Behram’lada ilk gölünü bularak rahat bir nefes aldı.
  Televizyon başında aman maç böyle bitsin heyecanıyla bir o yana bir bu yana heyecanla gidip gelirken Tunç Behram 2. golle hem takıma hem de maç izleyen binlerce taraftara rahat bir nefes aldırdı.
  Artık maç böyle biter dediğimiz anda Serdar Cansu’nun güzel pasıyla Behram Kastamonuspor filelerini bir kez daha havalandırarak nefeslere bir nefes daha kattı.

 


        Tunç Murat Behram’ın attığı 3 golle 3 puanı alan ekibimiz, 6 hafta sonra galibiyeti gördü.
  Zirveden koptu denilen takım zirvede kaldı ve futbol heyecanının Van’da yeniden yaşanmasına vesile oldu.

 

 

             Kastamonuspor deplasmanında alınan bu 3 puan 6 puan değerinde hanemize işlendi.
  Çünkü zirveden yer alan Tuzlaspor, Bayburtspor ve Kastamonuspor’un puan ve puanlar kaybetmesiyle kopma olmadı ve Vanspor yeniden zirvede ben de varım dedi. Artık ligin ilk devresi için 4 haftalık bir maraton kaldı.
   Son 4 hafta maçlarında, Evimizde Bayburtspor, Tuzlaspor’u konuk ederken, Elazığ ve Kırşehirspor deplasmanlarına gideceğiz. Bu maçlar kazanamayacağımız maçlar değil.

 


          Takımımız Kastamonu deplasmanında verdiği mücadeleyi aynen tekrar ederse kesinlikle ilk devrenin son 4 maçını da kazanır ve ilk devreyi zirvede tamamlarız. Yeni teknik direktör Taner Taşkın’ın takıma güzel bir hava katığını Kastamonuspor maçında gördük.
   Şimdi önümüzde Pazar günü oynayacağımız Bayburtspor maçı var. Bu maçta da taraftarlarımızın desteğiyle galip geleceğimize ve çıkışımıza devam edeceğimize inanıyorum.
  Bu güzel galibiyetten dolayı, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetim kuruluna, teknik kadromuz ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz.
  Rehavet yok mücadeleye devam.

YORUM EKLE

banner29