Rehavet olmamalı!

          Öncellikle, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmeti ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabim ülkemizi ve insanımızı her türlü felaketlerden korusun inşallah.

 


         Buradan Kardemir Karabükspor maçından alınan güzel galibiyetten dolayı teknik ve takım kadromuzu yürekten kutluyoruz.
Rehavete kapılmadan Azimle yolumuza devam etmeliyiz.
Evet, rakipler zayıf olsa da kesinlikle kolay maç yoktur.

 


    Kalan 14 haftalık maç maratonunda bizim için her maç final havasında geçecektir. Oynadığı son 5 maçta 4 galibiyete imza atan ekibimiz, aynı disiplinle yola devam edeceğine inanıyorum.
Bu süreçte en önemli olan birlik beraberlik ve takım etrafında kenetlenmedir. Özellikle Sosyal medyada takıma zarar verecek yorum ve eleştirilere dikkat etmeliyiz.
İnanın şans bizden yanadır. Bunu iyi kullanırsak geçen sezon olduğu gibi yine hep birlikte hedefimize gitmek zor olmayacaktır.

 


     Ligin 20. Hafta maçları sonunda Şampiyonluk hesapları yapan takımlar arasında hanesine 3 puan yazdıran tek takım Vanspor oldu.
Bu vesileyle Lider Ankara Demir ve takipçisi Bandırmaspor’la aramızdaki puan farkları da düşmüş oldu. Şampiyonluğa giden yolda Ankara Demirspor maçına kadar oynayacağımız 6 maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz.

 

 

       Bu 6 haftanın ilk 2 haftasını galibiyetle atlattık. Kalan 4 haftalık maratonu da aynı şekilde galibiyetle atlatabilirsek İnşallah Ankara Demirspor maçı sonunda da koltuğa oturmuş takım olacağız. Tabi oynanmamış hiçbir maçın garantisi yok.
 O açıdan rehavete kapılmadan, rakiplerimizi küçümsemeden disiplini elden bırakmadan yolumuza devam etmeli ve bu kent insanının yıllardır özlemini duyduğu TFF 1. Ligi göğüslemeliyiz. Bu tabiki birlik ve beraberlikle olur.
Bizim de şu an itibariyle birliğimiz ve beraberliğimiz tamdır. Önümüzde 14 haftalık bir maraton var. Bu süreçte dengelerin çok değişeceğine şahit olacağız.

 


     O açıdan bu süreçte oynayacağımız maçlarda sonuç ne olursa olsun karamsarlığa yer vermeden ligin sonuna kadar takım yanında ter almalı ve desteğimizi sonuna kadar vermeliyiz.
 Şampiyonluk hesapları yapan takımlara baktığımızda her ne kadar liderle aramızda 7 puanlık bir fark bulunsada inanın en avantajlı takım biziz. Bunu çok iyi kullanabilirsek Şampiyon olmamız çokta zor olmayacaktır.

 


                Evet, bu hafta sonu kendi sahamızda hesaplarını yaptığımız 6 maçın 3. Maçını oynayacağız. Rakip Bodrum Belediyespor oynadığı son 5 maçını da kaybeden bir ekip. Kesinlikle bu bizlere rahatlık vermesin. Aslında bu tür maçlar zor geçer.

 


     Rakibi küçümsemeden bu maçı kazanıp Kahramanmaraş deplasmanına çok moralli gitmemiz lazım. Eğer Kahramanmaraş deplasmanından da galip olarak Van’a dönersek yolu yarılamış oluruz. Pazar günü saat 13.00’te hepimizin buluşma noktası Van Atatürk Şehir Stadı olacaktır.
Haydi Van Hep Destek Tam Destek diyoruz.

YORUM EKLE

banner29