Play off sürecinde destek şart…

Son 6 maçta rakip filelere atılan 20 gol, alınan 6 galibiyet sonucunda hanesine 18 puan yazdıran ve 57 puanla 3. Sıraya yerleşen B.Vanspor, artık Play Off hesapları değil, sıralama hesapları yapmaya başladı.

Sıralama avantajını da elimize geçirmek, Düzcespor maçında galibiyetle dönmemizle olacaktır.

Çünkü Play Offun ilk maçını deplasmanda oynamak bizim için bir avantaj olacaktır. Bu olmasa bile inanın ekibimiz avantaj filan dinlemez, Play Off maçlarınıda rahat kazanacaktır. Çünkü bu kadro bunu başaracak güce ve kaliteye sahiptir.

 

Yeter ki kent olarak bizler de sahip çıkalım. Buradan kentimize bu güzelliği yaşatan, uzun bir aradan sonra futbol rüzgârı estiren, yönetim, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Son Elaziz Belediyespor maçında sergilenen futbol alınan galibiyetle göz dolduran ekibimiz, maç sonunda taraftarlarıyla kucaklaşması görülmeye değerdi.

Elaziz Belediyespor maçında Kulüp başkanı Servet Yenitürk bu kez protokol tribününde yalnız kalmadı. Van Valisi, Mehmet Emin Bilmez, Emniyet Müdürü Suat Ekici, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Başbakanlık Eski Başdanışmanı Adnan İnanç, Bremen Milletvekili Vanlı Murat Kalmış, B.Vanspor eski kulüp başkanı Abdullah Çalım, Gençlikspor İl Müdürü Nevzat inanç protokol tribününde maçı izlediler.
Hepimizin beklentisiydi bu tabloydu.


Yeterli mi?
 Tabiki değil. İş adamlarımızın, stö başkanlarının, derneklerin kısacası herkesin burada olması lazım.
Bu iş birlik beraberlikle olur. Kenetlenmeyle olur. İlin tek takımı bir üst lige çıkma mücadelesi verirken, yalnız kalmaması destek verilmesi bu kent futbolunun geleceği açısından önemlidir. Beklentimiz Play Off sürecinde takımımıza gerekli desteklerin verilmesi ve elimize geçen bu şansın sonunda birlik beraberlik çerçevesinde bir üst lige çıkmaktır.
Zor mu?
Tabiki değil.
Play Off maçlarını da başarıyla atlatacak bir ekibimiz var. Tek eksiğimiz takıma küçük de olsa bu süreçte maddi desteğin verilmesidir.

 Gönül ister ki bu süreçte iş adamlarımız ve stö’lerimizin bir araya gelmesi en azından Play Off maçları primlerini karşılamalarıdır.
 İnanın atılacak bu adım bu kente kesinlikle 2. Ligi getirecektir. Bu kent için bu kente yaşayan bir milyondan fazla insanımız için, futbol tutkunu çocuklarımız ve gençlerimiz için bu adımın atılmasını bekliyoruz.

 

Evet ligde bu hafta son maçlar oynanacak. Son hafta maçları sonunda Play Off daki ilk rakibimizde netlik kazanmış olacak.

Ekibimiz Play Offu garantilemiş durumda. Şimdi sıralama avantajını da elimize geçirmek için Düzcespor maçında da galibiyetle dönmemiz, ya da bir altımızda yer alan Kızılcabölükspor’un mağlup olması lazım

. Şu andaki tabloda rakibimiz Kızılcabölükspor görünüyor. Ama bu hafta oynanacak son maçlarda, biz galip gelir Eroksapor mağlup olursa bu kez ya Karşıyaka yada Altındağ Belediyespor olur.

Play Off potasında yer alan 5 takımda son hafta da deplasmanda oynayacağı için tablonun nasıl oluşacağı da maçların son düdüğü çaldığında netlik kazanmış olacak.

 

Bizim yapmamız gereken tek şey, rakiplerimizin ne yapacağına bakmadan, deplasmanda oynayacağımız Düzcespor maçını kazanmaktır.

Son 6 haftada yakaladığı istikrarlı çıkışla grubun en başarılı takımı olan ekibimizi tebrik ediyor, Düzcespor deplasmanından da galibiyetle döneceğine inanıyor, başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

banner29