Play Off sensiz olmaz

          Son 3 maçta rakip filelere atılan 12 gol, alınan 3 galibiyet sonucunda hanesine 9 puan yazdıran ve 48 puanla 3. Sıraya yerleşen B.Vanspor, Play Off bensiz olmaz dedi. Kentimize bu güzelliği yaşatan tüm takıma yürekten teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu saatten sonra Play Off B.Vanspor'suz olmaz.

 


Yeni Orduspor deplasmanı için Cumartesi uçakla Ankara'ya giden ekibimiz, Ankara'danda uçakla Ordu'ya uçacaktı. Hava muhalefeti nedeniyle uçakların iptal olması ekibimize sıkıntılı anlar yaşattı.

 


Ankara'da saatlerce bekleyen ekibimiz çareyi otobüsle Ordu'ya gitmekte buldu. Ankara'da saatlerce bekleyen ve otobüsle sabaha karşı Ordu'ya varan ekibimiz, kafalarda sorun işareti bırakmıştı.

 

 

Doğru dürüst dinlenmeden yorgunlukla böylesi önemli bir maça nasıl çıkılacaktı? Gerçekten hepimiz tedirgindin.

Çünkü kaybetmemiz belki de Play Off yolunda şansımızın gitmesine vesile olacaktı.

 

 

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte mükemmel bir mücadele veren ekibimiz herkesi şaşırttı.
Rakibine pozisyon vermeyen sanki kendi evindeymiş gibi bir mücadele veren, yaşadığı o ulaşım sorununu sahanın dışında bırakan ekibimiz, Ordu'da adeta futbol dersi verdi.

 

 

 Serdar Cansu'nun güzel pasını güzel bir golle süsleyen Güney Tutcuoğlu'yla ekibimiz skor üstünlüğünü eline geçirdi.

Karşılaşmanın 2. Devresine yine hızlı başlayan ekibimiz bu kez Samet Cantürk'le fileleri öyle havalandırdı ki herkes şaşırdı. Bu golden sonra Yeni Orduspor dağılma sürecine girdi.

 

 

Ordu'da Orduspor'u kalesine haps eden ekibimiz, Serdar Cansu'nun güzel golüyle gol perdesini kapatarak altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşma boyunca yorgun olmasına rağmen sahada görev alan tüm futbolcularımız gerçekten canla başla mücadele etti.

 


Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca deplasman da takımı yalnız bırakmayan ve maç boyunca desteğini sürdüren taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetle karamsar haftalar geride kaldı. Artık hedef tamamıyla Play Off olmuştur.

 

 

Liderle aramızda 8 puan bulunurken 2. Sırada yer alan Erokspor'la aramızdaki puan farkı 3'e düşmüş oldu. Şimdi kalan son 4 haftalık maraton. Kendi sahamızda 2 deplasman da ise 2 maça çıkacak olan ekibimize, yönetimimize, teknik kadromuza sonuna kadar destek çıkmaya devam. Geçen haftaki yazımda demiştim, biz inanalım, güvenelim, destek verelim. Takım gereğini yapar.

 

 

Gerçektende yaptı. Yönetimin istifasıyla yalnız kalan takım, yine de kulüp başkanının desteğiyle büyük başarıya imza atmıştır. Bunu unutmamak lazım.

 

 

Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün yalnız kalan takıma yenide sahip çıkması ve bu duruma getirmesi taktire şayandır. Kentimizde yeniden Play Off havasının oluşması, herkesin B.Vanspor'u konuşması gerçekten güzel. Bu tabloyu kaybetmemeliyiz. Uzun bir aradan sonra yakaladığımız bu şansı, kent olarak takımımıza gerekli desteği vererek mutlu sona inşallah varacağız. Tekrar Ordu galibiyetinden dolayı, yönetimimize, teknik kadromuza, tüm futbolcularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE

banner29