Paf takımıyla yola devam

        Van Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü Kongresini yaparak yeni yönetimini seçti. Pazar günü ise, Erzincanspor karşısında sergilediği kötü futbola rağmen 3 puanı hanesine yazdırarak, küme düşme riskini üstünden attı.
Ekibimiz, yeni bir yönetime kavuştu. Kulüp Başkanı, Abdullah Çalım, As Başkan ise Gençlik Hizmetleri İl müdürü Nevzat İnanç oldu. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Tabiki beklentimiz, bu kentin ve bu taraftarın beklentilerine cevap vermeleridir. Yeni yönetim bu hafta içi görev dağılımı yapacak. Zaman kaybetmeden bana göre gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaları, çekilen sancıların yeniden çekilmemesi için dikkatli adımlar atmalarıdır. Nüfusu bir milyonu geçen bu kent artık bir üst lig istiyor. Ben bilirim ben yaparım mantığıyla değil, birliktelikle, paylaşarak, danışarak bunu başarabiliriz.


      Gelelim 24 Erzincanspor maçına. Ekibimiz her zaman olduğu gibi bu maçta da kötü bir futbol sergilemesi tepki aldı. 6 hafta boyunca galibiyet yüzü görmeyen, şampiyonluktan ve Play Off potasından uzaklaşan ekibimiz, küme düşme riski yaşamaya başlamıştı. Bu korku hepimizi derinden sarmıştı. 24 Erzincanspor maçında kötü futbola rağmen alınan 3 puan rahat nefes almamızı sağladı. Artık küme düşme riskimiz yok. Tabi bu galibiyetten dolayı ben şahsen futbolcuları kutlamıyorum. Çünkü yaklaşık 6 haftadır alınan sonuçlar sayesinde, en azından kesin dediğimiz Play Off bile elimizden uçup gitti. 7 Hafta sonra galibiyetle tanışmak beni ve benim gibi futbol sevenleri sadece küme de kalma adına sevindirdi. 24 Erzincanspor maçında, tribünlerin ne kadar boşaldığını hepimiz
gördük. Şampiyonluğa ve Play Offa umutlanan taraftarlar, maça geldiğine bin pişman oluyordu. Çünkü hep gördükleri kötü futbol ve mağlubiyetti.


     Ligde kalan 6 haftalık bir maraton var. 1 haftayı bay geçirip, kendi saha 2, deplasmanda ise 3 maça çıkacağız. Kendi sahamızda özellikle küme düşme potasında yer alan, takımlarla, deplasmanlarda ise Play Off potasında yer alan takımlarla oynayacağız. Küme düşme riskimizin de olmadığını hesaba katarsak, yeni yönetimde bir adım atmaları bekliyoruz. Kalan 5 haftalık maratona kesinlikle Paf takımıyla çıkılmasıdır. Bu vesileyle hem maddi olarak rahatlarız, hem de, gençlerimizi görme ve takıma kazandırma imkanını yakalarız.
Kırmızı siyahlı ekip, 1 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Gölcükspor’a konuk olacak.

YORUM EKLE

banner29