Önümüze Bakmalıyız

Vanspor’un, Cumartesi günü Pazarspor deplasmanında kaybetmesi, gerçekten hepimizi derinden üzdü.

Grubun en çok gol yiyen ve galibiyeti olmayan bir takıma 2-0   mağlup olmak tabii kabullenemez. Şahsen hocanın ilk onbirine ve yedek kulübesine baktığımda bu maçı kaybedeceğimizin hissini yaşadım.

Bu takım teknik kadronun hatalarından dolayı Pazar'da 3 puanı bırakarak Van'a geldi. Artık gidene değil önümüze bakarak yolumuza devam etmeliyiz.

Serkan Afacan'ın gönderilmesi yerinde bir karardır. Oynadığımız 4 maçtada hücum futbolu yerine defans futbolu tercih eden, kendini galibiyetlere değil beraberliklere adapte eden bir hocanın bu takıma hayrı kesinlikle olmazdı.

Kazanabileceğimiz 3 maçı da bu takım kazanacak güce ve kapasiteye kesinlikle sahiptir. Ama Afacan'ın maçı okuyamama, rakibi çözememe ve oyuncu değişikliklerinde de geç kalınması bize puanları kaybettirdi.

Bu saatten sonra giden gitmiş üzülmeden gardımızı kırmadan heyecanımızı kaçırmadan önümüze bakmamız lazım.

Zaman Kaybedilen puanlara üzülüp stres yapma zamanı değil, zaman kaybedilen bu puanları telafi etme zamanıdır.

Artık sadece kazanma mücadelesi verilmelidir. Daha önümüzde uzun bir maraton olsada bu saat itibariyle özellikle kendi sahamızda kaybedeceğimiz puan veya puanlar işimizi zora sokacaktır.

O açıdan ilk 4 haftaya sünger çekmeli ve  geleceğe ümitle bakmalıyız. Yeni bir teknik kadro görev aldı. Yeni teknik kadronun bu takımın hedefi doğrultusunda hareket etmesi mücadele etmesi hepimizin beklentisidir.

Üst üste alacağımız bir kaç seri galibiyetle yeniden potada olacağız ve zirve yarışında bizde varız diyeceğiz. Çarşamba günü yeni teknik kadroyla Sakaryaspor maçına çıkacağız. Kan değişiklikleri her zaman takımlara yaramıştır. Inşallah Sakaryaspor maçında takımımıza yapılan kan değişikliği kendini gösterir ve hedeflenen galibiyetler serisine Sakaryaspor maçıyla başlarız.

Geride bırakılan 4 haftalık maratona baktığımızda Play Off potasından ziyade Zirvede Lider Turgutluspor'la aramızda 7 puanlık bir fark var. 3 puanlık sistemde bu çokta büyük bir fark değildir. Özellikle önümüzdeki bir kaç haftalık maratonu çok iyi değerlendirebilirsek bu bizim açımızdan çok iyi olacaktır.

Tabi önümüze maç maç bakacağız. Çarşamba günü oynayacağımız Sakaryaspor maçını hele hele farklı kazanabilirsek bu hem takıma büyük moral olacak hem de gruptaki takımların takımımıza bakışına etkisi büyük olacaktır.

Kent olarak bu sezon yine şampiyonluğa kenetlenmiş durumdayız. Tabi en büyük eksikliğimiz karşılaşmalarda taraftarların yer almamalıdır.

Gerçekten iyi bir takım kadromuz var.

İnşallah takım ve taraftarlar sahada buluştuğu an inanın her şey çok daha güzel olacaktır. Çarşamba günü oynayacağımız Sakaryaspor maçında takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

İnşallah bu maç çıkış maçımız olur ve bununla birlikte  kentimize futbol heyecanı yeniden gelir.

YORUM EKLE

banner29