Net skor...

Öncellikle Pazarspor karşısında 3-0'lık güzel galibiyetten dolayı, Vanspor teknik kadro ve futbolcularını yürekten kutluyoruz.

Bu net skorlu güzel galibiyet şampiyonluk yarışını daha da heyecanlandırdı.

Çünkü Lider Eyüpspor kaybetmeye devam ediyor ve edecek de.

O açıdan biz kazandıkça da puan farkları düşecek ve bu yarış daha da kızışacaktır.

Ligin 23. Hafta maçlarında, Vanspor, Kırşehir ve Turgutluspor kazanırken, Lider Eyüpspor ve Sakaryaspor ise Puan kaybı yaşadı.

Bu sonuçlar da ister istemez ligin heyecanını artıracaktır.  Çünkü zirvede kopma yok, Şampiyonluk ve Play Off yarışı aynen devam edecek.

Temsilcimiz Vanspor Pazar günü konuk ettiği Pazarspor maçına sahaya kesin galibiyet için çıktı.

Maçın başlamasıyla  baskılı oynayan rakip kaleyi ablukaya alan ekibimiz, Yakup Demir'in kafa golüyle skor üstünlüğünü eline geçirdi.

Golden sonrada yine rakip kalede yoğunlaşan ekibimiz bu kez Ömer Yıldız'ın rakip kaleye gönderdiği topu Ömercan Öndaş kendi kalesine gönderince, skor 2-0 oldu ve temsilcimiz Vanspor rahat bir nefes aldı.

2. Golden sonra oyundan düşmeyen skor farkını artırmak isteyen ekibimiz Ömer Yıldız'ın güzel golüyle gol perdesini kapattı.

Hepimizin zor geçecek dediği bir maçı ekibimiz çokta zorlanmadan kazandı. Bu galibiyetle Lider Eyüpspor'la aramızdaki puan farkı da 7'ye düşmüş oldu.

Daha önümüzde 15 haftalık maraton var. Bu maratonda çok şeyler değişebilir. Eğer ekibimiz bir galibiyet serisi yakalayabilirse Lider Eyüpspor'la aramızdaki puan farkı da yavaş yavaş kapanacaktır.

Çünkü Eyüpspor ligin 2. Devresine çokta iyi başlayamadı ve 4 maçta 6 puan kaybı yaşadı.

 Öyle görünüyor ki Bu kayıplar aynen devam edecektir. Bu süreçte yapmamız gereken tek şey maçlarımızı kazanmaktır. İstikrarlı bir galibiyet serisi yakalarsak inanın gerisi kendiliğinden gelecektir.

Perşembe günü zorlu ve Şampiyonluk yarışını etkileyecek Sakaryaspor karşılaşması var. Bu maçtan ekibimizin alacağı bir galibiyet istediğimiz istikrarlı bir serinin yakalanmasının belki de başlangıcı olacaktır.

Pazarspor maçında da gördük ki inanan güven veren bir takımımız var. İnanıyoruz ki bu takım Sakaryaspor deplasmanından da galibiyetle dönecektir.

Perşembe günü Van olarak bir yandan Sakarya, bir yandan da Kırşehir'den gelecek skorlara kilitleneceğiz.

Temsilcimiz Vanspor deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olurken, son haftaların başarılı ekibi Kırşehirspor ise Lider Eyüpspor'u konuk edecek.

Şampiyonluk yarışını etkileyecek en kritik hafta bu hafta olacak. Çünkü Kırşehirspor'un Eyüpspor karşısında alacağı bir galibiyet şampiyonluk yarışında dengelerini tamamen değiştirecek ligin seyri değişecektir.

Şimdiden hayırlısı diyerek temsilcimiz Vanspor'a Sakaryaspor maçında başarılar diliyoruz.

Pazarspor maçında belki de ilk kez kulüp Başkanı Servet Yenitürk, babasının vefatından dolayı tribündeki yerini alamadı.

Kendisine tekrar başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLE