Mücadeleye devam

       Üzülmeyeceğiz.
Bir olacağız.
Her şeye rağmen takımın bir üst lige çıkması için mücadeleye devam edeceğiz. Takımımızın da hakemlere ve olumsuzluklara rağmen bunu başaracağına inanıyoruz.
Ligin 7. Haftası geride kalırken yine kendi sahamızda 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık.
Karşıyaka, Kırşehirspor maçlarıyla başlayan beraberlik serüvenimiz Kızılcabölükspor maçıyla devam etti.
Cumartesi oynanan karşılaşmada tribünler full doluydu. Kendi sahamızdaki galibiyet zincirini kırmak için taraftarların takıma verdiği destek takdire şayandı.

 

       Güzel bir atmosferde başlayan karşılaşmada skor üstünlüğünü elimize geçirmemize rağmen, bu skoru koruyamayan ekibimiz, bu kez skor üstünlüğünü Kızılcabölükspor'a kaptırdı.
Kendi saha ve seyircisi önünde bu kritik karşılaşmayı kazanmak isteyen ekibimiz taraftarların muhteşem desteğiyle adeta şaha kalktı.
Baskılı bir mücadele ve tutarlı paslarla rakip kaleyi ablukaya alan ekibimiz, son 10 dakika içinde, skor üstünlüğünü eline geçirdi. İşte tam da bu dakikalarda stattaki atmosfer heyecan ve güzellik gerçekten görülmeye değerdi.
 Çünkü herkes çok mutluydu. Karşılaşma bu skorla kesin biter derken, kalemizde gördüğümüz son saniye golü bütün gardımızı kırdı ve herkes bir anda şok oldu.

 


        Çünkü hem galibiyet gitti hem de altın değerinde 2 puan. Kendi sahamızda oynadığımız rakiplerimize baktığımızda ellerine geçirdikleri skor üstünlüğünü çokta güzel korurken biz neden koruyamıyoruz?
Skor üstünlüğünü elimize geçirdiğimizde maçtan kopmuş gibi bir tablo sergiliyoruz. Daha rahat olmamız gerekirken, bir anda değişime uğruyoruz, toparlanamıyoruz. Rehavete kapılmışçasına maçtan kopuyoruz. Bu tabloda rakibin işine geliyor ve rakip saldırdıkça saldırıyor. Hâlbuki rahat olsak sahadan galip ayrılan biz oluruz.
Kızılcabölükspor maçında kaybettiğimiz 2 puan gerçekten çok değerliydi. Hem rakip gördüğümüz takıma puan kaptırmış olduk. Hem de Liderle aramızdaki puan farkını açılmasına vesile oldu. Zor gol atıyor kolay gol yiyoruz.
Gerçekten hepimiz çok üzüldük ağlayacak bir duruma geldik. Ama üzülmek çözüm değil. Çözüm eksiklikleri görüp tedbir almaktan geçer.

 


            Gerçekten kaliteli bir kadromuz var. Mağlup duruma düşmesine rağmen oyundan kopmuyor ve oyunu lehimize çevirebiliyoruz. Kızılcabölükspor maçında da bunu gördük. Takımda ister istemez sıkıntılar olabilir. Oyun anlayışında, değişikliklerde belki yanlışlıklar olabilir. Ama bizim bir şansızlığımız da geçen sezondan bu yana kendi sahamızda maç kazanamama ve birde üstüne hakemlerin tutarsız maç idare etmeleri var.
 Kızlcabölükspor maçında hem golümüz ve hem de penaltımız verilmedi. Geçen sezon oynadığımız Pazarspor maçından bu yana hakemlerden çok çekiyoruz.
Tabi bir konuya daha değinmekte fayda vardır. Biz kendi sahamızda rakiplerimizle eşit şartlarda oynuyoruz. Yani saha ve seyirci avantajımızı tam kullanamıyoruz.


         Bunun nedeni ise kapalı tribünlerin halen yapılmamasıdır. Kale arkası ve karşı tribünlerde taraftarlarımız var ama 2 tarafta ise taraftar yok. Buda rakip takımların baskıdan nasibini almadan rahat oynamalarına vesile oluyor. İnşallah en kısa zamanda kapalı tribünler yapılırdı bu sıkıntıda zaman geçmeden ortadan kalkmış olur.
Tabi Biz hedefi olan bir takımız. Mazeret aramadan Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor. Ama biz kendi sahamızda puanlar kaybediyor deplasmanlar da ise kazanıyoruz. Bu hep böyle gitmeyebilir.

 


         O açıdan kendi sahamızda artık kazanmak zorundayız. Kendi sahamızda kaybettiğimiz 6 puanla bugün lider olabilirdik.
Ekibimiz bu hafta 2 maça çıkacak. Çarşamba deplasmanda Osmaniyespor ve Pazar ise içeride Offspor maçları. Rakiplerimizden kopmamak için öncellikle Osmaniyespor maçına kilitlenmek ve bu maçtan mutlaka puanlarla dönmemiz lazım.Osmaniyespor maçında kaybedeceğimiz puanlar rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmasına etkisi büyük olacaktır.
 Temennimiz ekibimizin Osmaniyespor deplasmanından 3 puanla dönmesi ve Offspor maçıyla da çıkışa geçmesidir.
İnanın bu yazıyı yazarken ellerim titreyerek yazdım. Çünkü halen Kızılcabölükspor maçının etkisindeyim. Gerçekten galibiyeti hak eden taraf bizdik. Ama olmadı.
Üzülmeyeceğiz.
Bir olacağız.
 Her şeye rağmen takımın bir üst lige çıkması için mücadeleye devam edeceğiz.

YORUM EKLE

banner29