Merhaba

       Bir haftayı daha puansız kapatmanın üzüntüsüyle, yeni haftaya, teknik kadroya ve futbolculara merhaba,
Çorum Belediyespor deplasmanın dan 11. Dakika da 1-0 öne geçen, maçı böyle bitireyim düşüncesiyle defansa çekilen, bu sayede maçı 2-1 kaybederek Van’a eli boş dönen ekibimize merhaba,
Son 5 hafta maçlarında 11 puan kaybederek, önce Zirveden, sonra Play Off’dan uzaklaşan, taraftarlarını umutlandırıp, sonra umutsuzlaştıranlara merhaba,


      Ligin ilk devresinde yaklaşık 17 transfer yapan, 2. Devrede ise 8 transfer yapan takımın geldiği konuma bakın. İşte rehavetin ve şımarmanın faturası, Zirveye ve Play Offa veda.
Ligin 2. Devresinde 8 transfer yapanlar, çıkıp ta niye transfer yaptıklarının açıklamasını yapsınlar. Yapılan 8 transferin içinde halen forma giymeyenler var. Neden transfer yaptınız? Oynatmak için mi yoksa kulübede oturtmak için mi? Kendi sahasında kaybeden, deplasmanlar da kaybeden bir takım konumuna gelmek gerçekten içimizi acıtıyor.


     Ligin 27. Hafta maçları sonunda, biz yine kaybederken, üstümüzdeki ve altımızdaki takımların puan ve puanlar almalarıyla, orta sıralara doğru kaymaya başladık. Bunu adı istikrarsızlıktır. Deplasmanda hem de çok önemli bir maçta skor üstünlüğünü eline geçiriyorsun ama korumasını bilmiyorsun. Sorarım, bizim ne eksikliğimiz var. Aslında bizim en büyük eksikliğimiz cesaretli oynamamamızdır. Skor üstünlüğünü elimize geçirdikten sonra korkuyoruz. Bu korku

      
      sayesinde hep kaybeden taraf oluyoruz. Nedir bu korku derseniz, bunu şöyle açıklıyayım. Takım rakibi karşısında skor üstünlüğünü eline  geçirdikten sonra, ben bu skoru koruyayım düşüncesiyle hemen defansa çekiliyor ve bir mahalle takımı edasında dam dum bir futbol sergilemeye başlıyor. Bu sorun bir kere takım içinde yer edinmiş. Bunu kendi sahamızda oynadığımız maçlarda da gördük. Örnek olarak, Kocaelispor ve Altay maçlarında bunu net olarak yaşadık. İnanın, skor üstünlüğünü eline geçiren ekibimiz, mücadeleden taviz vermeyip, baskıyı sürdürse, defans yapmasa bugün başka konumda olacaktık.


      Geldiğimiz konuma bakıyorum da, kimse bundan böyle Zirve ve Play Off hesapları yaparak umut dağıtmasın. Biz treni kendi elimizle kaçırdık. Elimize bırakın Play Offu Şampiyonluk şansı gelmişti. Ama biz bu şansı kullanamadık. Kalan 10 haftalık maraton baktığımda, bu takım ligi orta sıralarda tamamlayacak gibi görünüyor.


     Şimdi önümüzde Kızılcabölükspor maçı var. Bu maçı da seyircisiz oynayacağız. Bu taraftar bunu hak etmemiştir. Bunu da bize yaşattığınız için teşekkürler.

YORUM EKLE

banner29