Lige Merhaba

   Aylardır heyecanla beklediğimiz lig başlıyor. Daha sezon başlamadan, transferler yapılmadan hedefimiz belli olmuş, kent şampiyonluk havasına girmişti.
Umduğumuzu bulmak dileğiyle yeni sezonda ekibimize başarılar diliyorum.
Yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve yeni bir takım kadrosuyla yeni sezona başlayacak olan ekibimiz, Erzurum'daki hazırlıklarını tamamlayarak Van'a döndü.

  Cuma akşamı Batman Petrolspor'la yapacağı açılış maçıyla taraftarlarıyla buluşacak olan ekibimiz, önümüzdeki hafta ise ligin ilk maçında grubun güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor'u konuk edecek.

  Spor kamuoyu ve taraftarlar kurulan kadronun kenti hedefine taşıyıp taşımayacağı konusunda bir merak içerisinde. İşte bu merakın giderilme zamanı geldi. Artık takım taraftarlarıyla buluşuyor.
Yapılan transferlere baktığımızda iyi bir kadronun kurulduğunu görüyoruz. Yönetim takıma katkı sağlayabilecek transferleri yapmak için çok titiz bir çalışma yürüttü. Gerçekten çok iyi transferler yapıldı iyi bir takım kadrosu oluşturuldu. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar biraz karamsarlık yarattı. Ama şunu unutmamak lazım.

   Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü değildir. Şunu da unutmamak lazım. Çok iyi bir kadronun kurulmasıyla her şey bitmiyor. Asıl önemli olan bu zorlu yolda, kentin ve taraftarların takımı yalnız bırakmaması sonuna kadar desteklemesidir.
Gerçekten zorlu bir grupta yer alıyoruz. Grupta bulunan birçok takım çok ciddi transferlere imza attı.

  Hedefi şampiyonluk olan takımların yer aldığı 2. Grupta inanın her maç final havasında geçecek. Bu zorlu maratonda, mağlubiyetler, galibiyetler ve beraberlikler yaşanacaktır.
O açıdan hiç karamsar olmadan galibiyette olduğu gibi beraberlik ve mağlubiyetlerde de takımı desteklemek fayda vardır.

  Evet, yarın akşam (Cuma) takım Van'daki ilk hazırlık maçıyla taraftarlarına merhaba diyecek. Şampiyonluk isteyen bu takımın taraftarları, yarın akşam tribünleri full doldurmalı, sezon başlamadan takımın yanındayız demelidir.

  Saat 17.00'de hepimizin buluşma noktası Van Atatürk Şehir Stadı olacak.

    Şimdiden ekibimize başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

banner29