Ligde ve kupada varız

      Takımına inanan bir kent ve bu kentin hedefinin bilincinde olan bir takımımız var. Bu inanmışlık ve birliktelik bizi hem ligde hem de kupada başarıya taşıyacaktır.
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz, 'hem ligde hem de kupada varım' dedi.
1 Hafta da iki lig ve 1 de kupa maçına çıkan ve iki galibiyet ve bir beraberlik alan ekibimizin kupada turu atlaması ve ligde de zirveye oturması, kentte sevinçle karşılandı.
Van şehrinde futbol rüzgârı uzun bir aradan sonra yeniden esmeye başladı.
Zorlu Bandırmaspor ve Pazarspor deplasmanlarından Van'a dönen ekibimi,z bu kez Bergama Belediyespor'u konuk etti.
Muhteşem bir taraftar desteğiyle maça başlayan ekibimiz, bu maçı da kazanmak için yorgun olmasına rağmen gerçekten mükemmel bir mücadele verdi.
Stat da belki de bugüne kadar görülmemiş bir taraftar ve bir atmosfer vardı. Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarların takıma verdiği destek takdire şayandı.

 


          Kendi sahasında galibiyet sıkıntısı yaşayan ekibimiz de bu kez bu orucu bozmak ve taraftarların yüzünü güldürmek istiyordu.
24. Dakika gelen golle hem takım hem de taraftarlar rahat bir nefes alırken, rakiplerimizin puanlar kaybetmesi ise stada ayrı bir hava kattı.
Kolay değil. Bir haftada 3 maça çıkmak ve 3 maçta da istenilen başarıyı elde etmek.
Ekibimiz bunu başardı. Buradan yönetimden teknik ve futbolcu kadromuzu ve taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.
 Evet, hem ligde hem de kupada varız. Artık daha zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bu zorlu süreci birlik ve beraberlikle atlatacağımıza inanıyoruz. Takımına inanan bir kent ve bu kentin hedefinin bilincinde olan bir takımımız var. Bu inanmışlık ve birliktelik bizi hem ligde hem de kupada başarıya taşıyacaktır. Kupada 5. Tur kuraları önümüzdeki günlerde çekilecek.
Kupada kim çıkarsa çıksın önemli değil. Çünkü kupada hedefimiz gidebildiğimiz yer ama ligde hedefimiz şampiyonluktur. Bu sezon bu hedefi tutturmak zorundayız. O açıdan biz tamamıyla lige adette olacağız ve başaracağız.
Ligde 11 haftayı geride bıraktık. 11 haftalık maç maratonunda kendi sahamızda puanlar kaybetmemize rağmen geldiğimiz konum gerçekten güzel.

 


        İç sahada 10, deplasmanda da 10 puan toplayan ekibimiz, 5 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış durumda.
Şimdi hesaplarımız kalan son 6 haftalık maratonu karlı atlatmaktır

 Kalan 6 haftalık maratonda içeride 3 deplasmanda ise yine 3 maça çıkacağız.
Bu 6 maçta alacağımız puan ve puanlar ilk devreyi zirvede kapatmamız açısından çok önemli. İlk olarak önümüzdeki 2 maça kilitleneceğiz.
Bu hafta İstanbul'da Çatalca ve sonraki hafta ise Yeni Orduspor maçları var. Bu 2 maçta da taraftar üstünlüğü bizde. Ekibimizde bu maçları da kazanacak güçtedir.
Bu 2 maçı galibiyetle atlattığımızda kesinlikle ilk devreyi lider kapatırız diye düşünüyorum. Tabi oynanmamış hiçbir maçın garantisi yok.

 


         Sonuçlar ne olursa olsun en önemli olan her daim takıma sahip çıkmak ve takımın yanında olmaktır.
Uzun bir aradan sonra kente esen bu güzel futbol rüzgârı önemlidir.
Bunu kaybetmemek lazım. Takıma inanıp güvenip sonuna kadar desteklemek hepimizin görevi olmalıdır.
Tekrar takımımızı ve taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.

YORUM EKLE

banner29