Kırşehir maçını kazanmalıydık

         Kupa maçında TFF 2. Lig takımı Hacettepe'yi devre dışı bırakan ekibimiz, taraftarların yüzünü güldürürken, ligde ise kendi sahasında Kırşehir'e puan kaybetti.

 


      Kırşehirspor maçında 2 puan kaybeden ekibimiz, belki zirveden kopmadı, ama ileride kaybedilen bu puanların sancısını çekecek.
İki maçta 4 puan kaybetmemiş olsaydık, bugün 12 puanla lider konumundaydık.
 İşte böylesine puan kayıpları yaşandığında, futbolcular da rehavete kapılabilir. Çünkü beklenti gerçekten büyük.
Kırşehir maçında da bunu gördük.
O açıdan puan kayıplarına mutlaka son vermeliyiz. Pazar günü Kırşehirspor maçında gerçekten muhteşem bir Atmosfer ve taraftar vardı.

 


       Sanki Şampiyonluk maçıymış gibi coşan ve coşturan taraftar tribünleri ful doldurmuştu. Her şey gerçekten çok güzeldi. Çünkü önemli bir karşılaşmaydı.
Rakibinle oynuyorsun, ne olursa olsun kazanman gereken bir maç. Karşılaşmada mağlup duruma düşmesine rağmen maçı çeviren ekibimiz, karşılaşmanın sonlarına doğru Kırşehirspor'un golüne engel olamadı.
Karşılaşmada skorun eşitlenmesinden sonrada bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ekibimiz, sahadan 1 puanla ayrıldı.

 


             Ne hikmetse herkes sahada mücadele eden 11 deki sıkıntıyı görürken, teknik kadronun görmemesi belki de 2 puanın gitmesine vesile oldu.
Baskılı oynuyoruz ama son vuruşlarda hep etkisiz kalıyoruz. Ekibimiz biraz daha dikkatli kontrolü oynamış olsaydı maçı farklı skorla kazanabilirdi ama olmadı. Benim anlamadığım buraya gelen rakipler bizi çabuk çözer biz ise çözemiyoruz.
Hal böyle olunca rakipler kendi sahalarındaymış gibi çok rahat futbol sergileyebiliyorlar. Bizim maç izlemeler nasıl yapılıyor takımlar nasıl izleniliyor açıkçası merak ettim. Çünkü oynadığımız Hacettepe ve Kırşehirspor maçlarında 2 takımı da hiç tanımamış gibiydik.
 Kırşehirspor maçında 2 Takım içinde sahanın yıldızı bana göre Serdar Cansu'uydu.

 


      Verdiği mücadeleyle rakibi darmadağın eden SerdarCansu, Hem golünü attı hem de golü attırdı.
 Karşılaşmanın sonlarına doğru rahatsızlanan ve herkesi korkutan Soner Birinci'ye de tekrar geçmiş olsun diyoruz.

 Soner'in yere düşmesiyle stat bir anda sessizliğe büründü. Herkes bir anda maçı unuttu. Maçlar kazanılır kaybedilir ama önemli olan insan sağlığıdır.
Takımımızda görev yapan her futbolcu bizlere emanettir. Tekrar Soner'e geçmiş olsun diyoruz. Evet, kaybedilen 2 puanla zirveden kopmadık. Çünkü ligde oynanan 6 karşılaşmada ve özellikle zirve hesapları yapan takımların puan kaybetmesiyle yerimizi koruduk.
Ama şans yüzümüze hep böyle gülmez. Mademki Şampiyonluğa oynuyoruz. Özellikle kendi sahamızda puan kaybetmeyi unutmalıyız.

 


      Şimdi Kırşehirspor maçında kaybedilen 2 puanı bu hafta sonu oynayacağımız Altındağ Belediyespor maçında mutlaka telafi etmeliyiz.
 Yoksa rakiplerimizin alacağı puanlarla orta sıralara doğru kaymaya başlarız. Bu haftadan itibaren göreceksiniz kopmalar başlayacaktır. Çok dikkatli olmalı ve Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak zirveden kopmadan yolumuza devam etmeliyiz.
Kırşehirspor maçında tribünleri dolduran tüm taraftarlarımızın takıma verdiği destek takdire şayandır.
 Şampiyon bir takım taraftarı olduklarını bir kez daha gösterdiler.
Teşekkürler.

YORUM EKLE

banner29