Karamsar olmayalım!

         TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden ekibimiz, ligin 7. Haftasında kendi sahasında Uşakspor’a mağlup olmuş ve yeni sezonda ilk mağlubiyetini almıştı.
Ligin 8. Haftasında ise Ankara Demirspor deplasmanında giden ekibimiz, Ankara’da aldığı mağlubiyetle de bu kez liderliği Tuzlaspor’a devr etti.

 


          Ligin ilk 6 haftasında başarılı bir grafik çizen Ülke ve Van gündeminde büyük bir yer bulan konuşulan ekibimiz son 2 hafta maçlarında ise aldığı 2 mağlubiyetle herkesi şaşırttı.
İlk akla gelen, acaba rehavet mi?

 


          Yoksa maddi sıkıntılar mı?
Sıkıntının kaynağının bulunup sorunun giderilmesi bu süreçte daha doğrusu zaman geçmeden önemlidir.
Futbol bu mağlubiyette olur, beraberlikte galibiyette olur. Futbolda zaman zaman bu tür inişli çıkışlı dönemler de yaşanır. Karamsar olmayacağız. Bir olacağız ve yine birlikte başaracağız. Önemli olan hataların görünüp düzeltilmesidir.
 Eğer hatalar eksiklikler düzeltilmese işte o zaman kötü olur.

 


        Ben takımımızda var olan sıkıntının bir an önce giderileceğine inanıyorum. Çünkü gerçekten kaliteli bir ekibimiz var.
Bunu ligin ilk 6 haftasında gösterdik. Ama son 2 hafta da alınan mağlubiyetlerle inişe geçtik diye, lige havlu atmış değiliz. Birçok takım bunu yaşadı ve yaşıyor. Daha ligin başındayız sonunda değiliz. Var olan sıkıntı mutlaka çözülecektir.
Bu sıkıntıyı da yapılacak eleştiriler değil, Kulüp Başkanı, yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular konuşarak çözmelidir. Sorun eleştirilerle değil diyalogla çözülmelidir. Çünkü bu süreçte yapılacak eleştiriler bu takıma sadece zarar verir.
 Zaman eleştiri zamanı değil, yapıcı olup sahiplenme ve bir olma zamanıdır. Ama bugün 2 mağlubiyette sanki her şey bitmiş gibi eleştiriler yapılıyor. Bu eleştirilere en güzel cevap, bu takımın vefakar ve cefakar taraftarlarının sonuna kadar takımın yanında dik durmasıdır.

 


         Başarı istiyorsak sabırlı olacağız ve sonuna kadar takıma destek sunacağız. Unutmayalım bu ligde yeniyiz. Her takımı yeneceğiz diye de bir kaide de yok.
Bir hedef belirlendi o hedefe doğru mücadele aynen devam ediyor. Ama takımda var olan özellikle maddi sıkıntının mutlaka aşılması gereklidir. Bu takımda özellikle maddi sıkıntı aşılırsa maddiyat boy göstermese bu takımın başarı grafiği yine de yükselecektir.
 Şahsen teknik kadroya da futbolcularımıza da sonuna kadar inanıyor güveniyorum. İnşallah var olan sorunlar bir an önce çözülür ve takım yine kendini bulur.

 


         Yalnız takımdan istediğimiz tek şey, var olan sorunlar kesinlikle yeşil zemine taşınmamalıdır. Çünkü bu kent insanı ve taraftarları sizlere inanıyor güveniyor.

 


         Bu kentin bu takıma ihtiyacı vardır. Sorunlar saha dışında çözülmeli yeşil zemine yansıtılmamalıdır. Bu takım kaliteli ve tecrübeli bir ekipten oluşuyor. Yine kaliteniz ve tecrübenizle bu takımı başarıya ulaştıracağınıza inanıyoruz.
Ekibimiz bu hafta sonu Sivas Belediyespor’u konuk edecek. Geçmiş haftalara unutarak bu kritik karşılaşmada takımımızı desteklemek önemlidir.

 


            Liderlikten indik ama Liderle aramızda çokta büyük bir puan farkı yok. Liderle aramızda 3 puanlık bir fark var.
Fakat altımızdaki takımlarla aramızda ise puan farkı yok.
Bunları göz önünde bulundurarak takımımızın yeniden başarı grafiğinin yükselmesi için hep destek sonuna kadar tam destek diyoruz.

YORUM EKLE

banner29