Karamsar olmayalım

   Pazar günü uzun bir aradan sonra taraftarlar takımıyla buluşmanın heyecanıyla tribünleri ful doldurdu.
   Havanın güneşli ama soğuk olmasına rağmen tribünleri ful dolduran, grup kara kobralar tüm taraftarlarımız maçın sonuna kadar takımı desteklemekten geri kalmadı. Gerçekten takıma mükemmel bir destek vardı.
   Tek hedef o da bu maçı kazanıp Zirve ve Play Off yolunda yürüyüşe devam etmekti. Ama olmadı. Kazanmamız gereken Kırıkhanspor karşılaşmasında, sahadan 1 puanla ayrıldık. Tabi ki hepimiz üzüldük. Kendi sahamızda hem de rakibimiz olmayan bir takıma puan kaptırmak içimizi acıttı.
   Tribünleri soğuk havaya rağmen dolduran taraftarlar evlerine üzgün gitti. Bize tek teselli rakiplerimizin puan kaybetmeleri oldu. Yine de karamsar olmayacağız, sonuna kadar yolumuza devam edeceğiz. Çünkü şansımız aynen devam ediyor. 3 Puanlık sistemde neler olduğunu neler yaşandığını ligin ilk devresinde yaşadık gördük.
   Peki, kazanmamız gereken maçı neden kazanamadık? Karşılaşmanın ilk devresinden ziyade 2. Devresinde çok daha baskılı bir futbol sergileyen ekibimiz son vuruşlarda eksik kaldı. Forvet sıkıntısını, orta saha sıkıntısını ve kanatlardan etkili olamamanın sıkıntısını maçta yine yaşadık. Baskıyı sürekli artıran ekibimiz kazanmak için çok çırpında ama hem rakip fırsat vermedi hem de elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Bu maçta iyi mücadele olmasına rağmen kazanamamamızın bir nedeni de, önceki teknik kadronun takımı dağıtmış olmasından kaynaklandı.

   Takımda banko oynayan futbolcuları göndermemiş olsalardı, bu maçı kesinlikle rahat kazanırdık. Düşünün 2 forvetimiz vardı. İkisi de gönderilmiş, oyuna dahil edeceğin forvet yok elinde. Ne yapacaksın? Şipal’e soracaksın neden gönderdin bunları giderayak. Kırıkhanspor maçında kaybedilen 2 puan her şeyin sonu değil. Rakiplerimizin de puan kaybı yaşamaları sayesinde şansımız aynen devam ediyor. Ama takımın acilen toparlanması ve kendini bulması artık puan kaybına meydan vermemesi lazım.
    Kırıkhanspor cephesine baktığımızda, devre arası yaptığı transferlerle güçlü bir kadro oluşturmuş, maça çok iyi hazırlanmış, çok iyi organize olan ve hiç açık vermeyen bir takım edasıyla mücadele etti. Düşünün 10 kişi kalmalarına rağmen bir kişinin yokluğunu his ettirmediler. Şimdi bu maçı unutup önümüze bakacağız. Önümüzdeki Kayseri Erciyesspor maçı var. Bu maçı kazandığımızda Zirve ve Play Off şansımız biraz daha artacaktır.
   O açıdan karamsar olmayacağız. Aynı heyecanla sonuna kadar takımımıza destek vererek yolumuza devam edeceğiz. Soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran ve maçın sonuna kadar takımı destekleyen başta grup kara kobralar olmak üzere tüm taraftarlarımıza teşekkürler. Onların desteği takdire şayandı.

YORUM EKLE

banner29