İstikrarlı çıkışa devam

     Misli.Com 2. Lig kırmızı grupta haftalar ilerledikçe özellikle zirve hesapları yapan takımlar oturmaya başladı.
Ligin 6. Haftasında lider Turgutluspor ilk mağlubiyetini alırken, Vanspor, Sakarya ve Eyüpspor kazanarak liderle aralarındaki puan farkını 3 puan düşürmüş oldu.

    Zirve hesabı veren bir diğer takım Kırşehirspor ise sahasında mağlup olmaktan kurtulamadı.

    Vanspor, Sakarya ve Eyüpspor artık daha çetin mücadele verip kesinlikle zirveden kopmayacak, Kırşehirspor'un bu yarışta yer alması için acilen toparlanması lazım yoksa zirveden kopar.

   Lider Turgutluspor Serik deplasmanında aldığı mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Turgutluspor toparlanma sürecine girecek ama onu bekleyen zor karşılaşmalar da var.
 Vanspor, Sakarya ve Eyüpspor liderlik koltuğunu kesinlikle Turgutluspor'dan kapacak takımlar olarak görünüyor.
Ligin 7. Haftasına girdik.

   Takımlar birbirilerini tanıma sürecini yavaş yavaş geride bırakıyor ve asıl atmosferi yüksek heyecanlı ve çetin karşılaşmalar bu hafta itibariyle başlıyor.
Karacabeyspor deplasmanından 3 puanla dönen ekibimizi yürekten kutluyoruz.

    Önce Sakarya ardından Karacabey'den altın değerinde 6 puanı hanesine yazdıran ekibimiz çıkışını 2 önemli karşılaşmayla sürdürdü.
Turgutluspor mağlup oldu aradaki puan farkıda düşmüş oldu. 11 puanla 4. Sırada yer alan ekibimizin zirve yürüyüşü inanıyoruz ki aynı istikrarla devam edecektir.

    2 önemli maçta alınan 6 puanla artık zirveye bir adım kaldı. Önümüzdeki Bodrumspor maçıyla o adımı biraz daha kapatacağız. Yakaladığımız bu istikrar ve hava grubumuzda da dikkatleri çekmiş durumda.
Zaten grubun güçlü ekiplerinden biriyiz.

    Önümüzdeki Bodrumspor maçıyla inşallah çıkışımız istikrarlı bir şekilde devam edecektir. Tabiki bu istikrar ve havayı kaybetmemek için Van olarak hepimiz takımımıza sahip çıkıp gerekli desteği verirsek inanın herşey çok daha güzel olacaktır.
 İşte şimdi bu desteğin tam zamanıdır.

   Kentin illeri gelenleri, kurumlarımız, STÖ’ler dernekler kısacası bu kente bu takıma gönül verenler bu süreçte takımı ziyaret etmeleri takıma ayrı bir güven heyecan ve güç verecek ve havaya hava katacaktır. Biz güçlü bir ekibiz.
Haftalar ilerledikçe takım oturdukça gücümüz sahaya daha çok yansıyor.

   Takımın gücüne güç katmak ve bu sezon zinciri kırmak için bu sezon elimize geçen bu şansı değerlendirmek ve bu kadim kenti 1. Ligle tanıştırmak için hep birlikte elimizi taşın altına koyarsak kenetlenirsek kesinlikle başarırız.
Önümüzde Bodrum Belediyespor maçı var.

   Rakibi hafife almadan aynı ciddiyet ve disiplinle galibiyet özçekimlerine bir yenisini daha ekleyeceğimize inanıyorum.
Tekrar Karacabey galibiyetinden dolayı Yönetim, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyor, Bodrum Belediyespor maçında başarılar diliyorum.

YORUM EKLE

banner29