İstikrarı yakalamak lazım

         Van Büyükşehir Belediyespor’un deplasman da Bayburtspor’a mağlup olması, hesapları alt üst etti. Ekibimizin, Bayburt’a 3 puan bırakması, üstümüzdeki ve altımızdaki takımların puan ve puanlar alması, zirveden kopmamıza ve Play Off şansının da az da olsa riske atılmasına vesile oldu. Lider Sancaktepespor’la aramızdaki puan farkı 9’ a yükselirken, 2. Sıradaki Kocaellispor’la puan farkı ise 3’e yükselmiş oldu. Altımızda yer alan Çorum Belediyespor’la aramızda 2 puan farkı kalmışken, 6. Ve 7 sıralardaki takımlarla ise 4 puanlık bir fark kalmış durumda. Yani alacağımız bir mağlubiyetle, nerelerden kopup nerelere geleceğimiz açıkça görülmektedir. Güzel bir hava yakalanmış istikrarlı bir gidişat sizi beklerken, alınan bir mağlubiyetin istikrarı ve havayı nasıl etkilediği görüyoruz. Devre arası yapılan transferlerle kadrosunu güçlendiren ekibimiz, Bayburtspor deplasmanın da bana göre elindeki fırsatı kaçırmıştır. Karşılaşmanın 24. Dakikasında kalesinde gol gören ekibimiz, yaklaşık 70 dakika 10 kişi mücadele eden rakibine karşı üstünlük sağlayamıyor. Rakip takım 24. Dakika da gol atıyor. 25. Dakikada ise bir oyuncusunun kırmızı kart görmesiyle maça 10 kişiyle devam ediyor. Allah aşkına bu fırsat nasıl değerlendirilmiyor? Devre arası yapılan transferler kulübede oturtulmak için mi yapıldı? Neden yeni transferlere yer verilmedi? Sadece 2 transfere forma şansı verilmiş. Madem ihtiyaç yok, o zaman neden transfer yapıldı? 10 kişi kalan rakibine karşı 70 dakika da üstünlük sağlayamıyorsan, biz nasıl zirve ve Play Off hesapları yapalım? Bana göre takım korkmadan baskılı ve açık bir futbol sergilemiş olsaydı kesinlikle galip gelirdi. Zaten mağlupsun tüm gücünle saldır. Ha 1 yemişsin ha 2 fark var mı? Ne


     fark eder. Bu gün basın açıklaması yapılacak. İyi oynadık kazanamadık denilecek. Yemezler. İyi oynayan hele hele 10 kişi kalmış rakibine karşı iyi mücadele eden sahadan karlı çıkar. Bayburtspor deplasmanından hepimiz çok umutluyduk. Ama umutlar boşa çıktı.
Şimdi önümüzde çok önemli Kocaellispor maçı var. İnanın bu maç beklide Play Off kaderimizi belirleyecek. Zor bir maç olacağı kesindir. Çünkü 2 takımda 3 puan alma mücadelesi verecek. Saha ve seyirci avantajını kullanarak bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Bu maçı kaybetmek bize Play Offu da hayal edebilir. O açıdan artık kaybetme lüksünü unutup, kazanma arzusunu ön plana çıkarıp yola devam etmeliyiz. Van Büyükşehir Belediyespor-Kocaellispor karşılaşması 11 Şubat Cumartesi saat 13.00’de başlayacak.

YORUM EKLE

banner29