İstanbul'dan 'Mutlu' döndük

   Öncelikle, Erokspor deplasmanından zor da olsa alınan galibiyetten dolayı yönetimimizi, teknik kadromuzu, futbolcularımızı, taraftarlarımızı, masörden, malzemeciye kadar emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.
   Ligin 22. Haftasında Lider Darıca Gençlerbirliğispor deplasmanında son dakika golüyle sahadan mağlup ayrılan ekibimiz, bu kez Erokspor deplasmanından son dakika golüyle galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
   Erokspor maçı gerçekten çok önemliydi. Play Off için, ya tamam ya devam maçıydı.
İldeki futbol heyecanının ya bitmesi ya da heyecanın devam etmesi açısından da önemliydi.
  Van bu maça şampiyonluk maçıymış gibi kilitlenmişti. Kahvehaneler de, evlerde ve iş yerlerinde herkes televizyon başındaydı.
  Bunun bilincinde sahaya çıkan ekibimiz, karşılaşmayı kazanmak için gerçekten baskılı bir mücadele sergiledi.
Topların direkten dönmesi,  rakip kalecinin günüde olup güzel kurtarışlar yapması, hakemin tutarsız kararları sayesinde golü bulamayın ekibimiz mücadeleden hiç taviz vermedi.
   Ben bu maçı kazanmalıyım diyen ekibimiz hak ettiği galibiyeti, maçın son dakikasın da Mutlu'nun harika golüyle sahadan galip ayrılırken, hem Atatürk Olimpiyat stadında ve hem de Van'daki sevinç görüntüleri gerçekten görülmeye değerdi.
Bir kez daha tebrikler Vanspor diyoruz. Erokspor maçında takımı yalnız bırakmayan, Van'dan İstanbul'a giden grup kara kobralar maç boyunca takıma takdire şayan bir destek verdiler, bir tebrikte onlara.
  Biz şunu biliriz.
Takım taraftarsız, taraftar takımsız olamaz.
  Erokspor maçında da bunu bir kez daha görmüş olduk. İstanbul'da takımımız ve taraftarlarımız Mutlu'yla Van'a Mutlu dönmüş oldu.
  Ligin bitimine 11 haftalık bir maraton kaldı. Bu maratonda artık bizim için her maç kırılma maçıdır.
 Play Off potasındaki takımlarla aramızda çokta büyük farklar yoktur. İstikrarlı bir çıkış yakaladığımızda bizim için Play Off zor olmayacaktır.
   Şimdi önümüzde çok önemli belki de Play Off kaderimizi belirleyecek 2 maç var. Kendi sahamızda Erzincanspor ve sonraki hafta depslaman da oynayacağımız Gölcükspor maçları var.
İnanın bu 2 maçı galibiyetle kapattığımızda, artık bizim için Play Off şans değil kesin olacaktır.
Çünkü bu iki haftalık maratonda rakiplerimizin birbirleriyle oynamaları bizim için büyük avantaj.
   Bunu iyi kullanmalıyız. Yani oklar bize yeniden döndü. Sözün kısası, rakiplerimizin bu 2 hafta da oynayacakları maçlara baktığımızda, biz Erzincan ve Gölcükspor maçlarını kazandığımızda, Play Off potasındaki takımlarla aramızdaki puan farkı, ya kapanmış, ya da bir iki puan farkı kalmış olacak.
  Biz Van olarak her zaman zoru başardık.
Birlikte bunu da başaracağız.
  Erokspor galibiyetinden dolayı tekrar ekibimizi kutluyoruz.

YORUM EKLE

banner29