Hedefe yeniden kilitlendik

   Öncelikle şunu söylemek istiyorum, Yeni ve güçlü bir yönetimin, yani Servet Yenitürk ve İş adamlarının takımın başına gelmeleri, gelmeleriyle birlikte, teknik direktör olarak Feyyaz Uçar'ı takımın başına getirmeleri, hem kente, hem de takıma ayrı bir renk ayrı bir hava ve ayrı bir heyecan getirdi.
    Tek hedef eldeki bütün imkânlar kullanılarak takımı hedefin ulaştırmak olduğunu gördüm. Yani bizden uzaklaşan hedefe yeniden kilitlendik.
   Lig bu hafta sonu başlıyor. Ekibimiz Antalya'da hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
Bizler de ekibimizin çalışmalarını, atılan adımları yerinde görmek üzere Antalya kampına gittik. Antalya hava limanında, yeni teknik direktörümüz Feyyaz Uçar'la karşılaştık ve birlikte takımın kamp yaptığı otele gittik.
   Takımda morallerin biraz bozuk olduğuna şahit olduk. Bunun nedeni de yönetim ve teknik kadro değişimlerinde oluşan boşluktan kaynaklıydı.
   Yeni yönetimin takımla yaptığı görüşmeler ve Feyyaz Uçar hocamızın takımın başına geçmesi bir anda havayı değiştirdi. Çünkü takımın başında güçlü bir yönetim ve güçlü bir teknik kadro varlığını göstermişti.
   Yeni hocamız Feyyaz Uçar, kampa geldiğinde hiç dinlenmeden takımın başına geçmesi ve hemen takımı idmana çıkarması bizleri gerçekten çok sevindirdi. Kampta bulunan, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, As Başkan Bedrettin Gökçenay ve muhasip Senar Kaplan'da takımın bu sezon hedefine varması için, alınan ağır sorumluluğun bilincinde attıkları adımlara ve yaptıkları çalışmalara şahit olduk.
   Güçlü bir yönetimin ve güçlü bir teknik kadronun takımımızı devr alması kente de ayrı bir renk ayrı bir hava esmesine ve kaybolan şampiyonluk umutlarının yeniden yeşermesine vesile olmuştu.
Hedefi şampiyonluk olan bu takımada bu yakıştırdı.
   Sözün kısasa, hem yönetim hem teknik kadro ve hem de takım hedefine kilitlenmiş durumda.
 yönetim ve teknik kadro tarafından takıma katkısı olabilecek birkaç futbolcunun takımdan gönderilmesinin sıkıntısı yaşandı.
Buna rağmen hedefi şampiyonluk olan ekibimizi şu ana kadar takıma ek olarak 4 transfer yapmıştı. Ama yeterli değildi.
Takıma yeni takviye şarttı.
   Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yapılan basın açıklamasında Feyyaz Uçar hocamıza hocam 4 transfer yapmışız ama takımımızın hedefine varması başarıyı yakalaması için, siz hangi takımdan, ister FB ister GS isterseniz BJK olsun ve ya hangi takımda olursa olsun, hangi futbolcuyu istiyorsanız biz almaya hazır' demesi yönetimin şampiyonluğu ne kadar istediğinin de bir göstergesi oldu.
   Evet, gerçekten Antalya kampında izlediklerim ve gördüklerim beni geçmişe götürdü.
Vanspor'un Van futboluna renk verdiği, takım etrafında birlikteliği ve kenetlemeyi sağladığı, iş adamlarımızın takımı sahiplendiği o film şeridi gözlerimizin önüne yeniden gelmişti. O zaman birlik ve beraberlikle büyük bir başarıya imza atmıştık, bugünde atacağımıza inanıyorum. Önümüzde zorlu 17 haftalık bir süreç var.
   Gerek yönetim ve gerekse teknik kadro bunun farkında. Bizlerde farkında olacağız. Başarı birliktelikle gelir.
Takımımızın başarısı ve geleceği için, kent olarak, İş adamlarımız, STÖ'ler, dernekler, spor kamuoyu, taraftar ve basın olarak takımımıza gerekli desteği vererek başarının daha kolay gelmesine vesile olacağız.
   Gün birlik ve beraberlik günüdür. Kent futbolunun başarısı için, bugün hep destek tam destek günüdür. Şehirde mükemmel bir hava var.
    Bu havayı kaybetmeden hedefimize varma mücadelesinde herkesin mutlaka bir katkı sunmasını bekliyoruz. Gelişen büyüyen ve güzelleşen ilimizi takımımızı bir üst lige çıkartarak taçlandıralım.

YORUM EKLE

banner29