Hedefe ramak kaldı

 

Öncelikle Muğlaspor deplasmanından alınan güzel galibiyetten dolayı, yönetim, teknik heyet ve takım kadrosunu gönül tebrik ediyorum.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Tirespor’a 1 puanı kaptıran ekibimiz, deplasman da bunu çok güzel telafi etti. Muğlaspor deplasmanından alınan galibiyet, özellikle zirveye oynayan takımların aldığı sonuçlarına baktığımızda, bizim için 6 puan değerinde oldu.

Aldığımız bilgiler, takımın Muğla’da mükemmel bir futbol sergilediği ve farkı kaçırdığıydı. Tabiki önemli olan 3 puandı, takımda bunu başardı. Tebrikler.

Lider Diyarbekirspor ve yakın takipçisi olan Pazarspor’un mağlup olmasıyla puanlar hemen hemen eşitlendi. Zirvede kopma olmadı ve orta sıralardan gelen takımlarda zirveye göz kırpmaya başladı. İlk devre için kalan 5 haftalık maraton gruptaki 18 takım içinde final havasında geçecek.

 Bizler bu süreçte ne olursa olsun takıma olan desteğimiz daha da artırmalıyız. Çünkü iş sadece takımla bitmez. Başarı birliktelikle gelir.

Galibiyetlerde olduğu gibi mağlubiyetlerde de takımın yanında olmalı ve desteğimizi sonuna kadar sürdürmeliyiz. Şahsen sezon başından bu yana çok iyi bir kadromuzun olduğunu hep dile getirdim. Bununda arkasındayım. Zaman zaman mağlubiyet veya beraberlikler de olacaktır. Çünkü gerçekten çok zorlu bir grupta yer almaktayız.

Bu grupta başarılı olmanın yolu beraberlikten ve takıma tam destek vermekten geçer. Bakın Lider Diyarbekirspor deplasman da Tirespor’a 4-0 mağlup oldu. Biz böyle bir mağlubiyet almış olsaydık, yer yerinde oynayacak, takımı yerden yere vuracaktı.

İşte Diyarbekir ve yakın takipçisi Pazarspor’un haftayı mağlubiyetle kapatması da grubun ne kadar zorlu olduğunu açıkça göstermektedir.

O açıdan sabırlı olacağız ve sabırla takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. İnanın hepimizin vereceği destekle, takımımızın yakalayacağı istikrar ve hava bizi hedefe götürecektir. Kalan 5 haftalık maraton bizim için çok önemli.

Bu hafta sonu oynanacak olan maçlara baktığımızda, Zirve takımları birbirleriyle oynayacak. Bizde Diyarbekirspor’u konuk ediyoruz. Şimdiden taraftar olarak takım olarak sadece bu maça çok iyi adapte olmalıyız.

Çünkü bu maçtan alınacak 3 puan bizi liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaştıracak ve sonraki hafta belki de lider olmamıza etkisi büyük olacaktır. İnanıyorum bu hafta tribünler ful dolacak.

Ama önemli olan tribünlerin ful dolması değil, desteğin tam olmasıdır. Herkes elinde Vanspor bayrağıyla, seyirci olarak değil taraftar olarak stada gelsin.

Unutmayalım bu maçtaki puan, Muğlaspor maçında olduğu gibi, 3 değil bizim için 6 puan değerinde olacaktır.

 Yönetimin en az 200-300 Vanspor bayrağı yaptırması maç öncesi taraftarlara dağıtmasıyla, maçın atmosferi çok daha farklı olacak, maça da etkisi güzel olacaktır.

Tekrar ekibimizi gönülden kutluyoruz.

YORUM EKLE

banner29