Hedef TFF 1. lig...

  Haydi, Vanspor'um, bugün her vurduğun gol olsun.

  Van seninle coşsun.

  Öncelikle 34 haftalık maraton sonunda play-off'a kalan bu kent insanını sevindiren takımımızı yönetim, teknik kadro futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz.

  Pandemi stresi ve sıkıntısı yaşadığımız bu dönemde bu futbol heyecanı inanıyorum ki bizlere ilaç gibi gelecektir.

  Gerçekten bu kentin artık bir üst lige çıkma zamanıdır.

  İnanıyorum ki takımımızın play-off'ta vereceği mücadeleyle o sene, inşallah bu sene olacaktır.

  Buradan Takımın başına geldiği günden bu güne kadar belki de hiç kimsenin beklemediği büyük bir başarıyı imza atan kısa bir sürede takım 3. Ligden 2. Lige çıkaran, bugün TFF 1. Lig yolunda şehrimize play-off heyecanı yaşatan kulüp Başkanımız Servet

  Yenitürk'e çok teşekkür ediyoruz.  

  Evet, bir sezonun 34 haftalık maratonunu geride bıraktık. Seyircisiz oynanan karşılaşmalar sonunda, Eyüpspor TFF 1. Ligine çıkan ilk takım oldu.

  Vanspor, Kırşehir, Sakarya ve Kırklarelispor play-off'a kalırken, Elazığspor Mamak ve Kardemir Karabük ise bir alt lige düşen takımlar oldu.

  Lig bitti ama play-off heyecanı ara verilmeden başlıyor. Grubumuzda play-off'a kalan 4  takım bugün çeyrek final ilk karşılaşmalarına çıkacak. Bu vesileyle 4 şehirde play-off  heyecan dorukta diyebiliriz.

  Ligi 5. Sırada tamamlayarak play-off'a kalan temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, kente play-off heyecanını getirdi.

  Gerçekten güzel bir heyecan. Şehrin her yerinde konuşulan konuların başında gelen temsilcimiz Vanspor bugün çeyrek final ilk maçına çıkacak.

  Nefesler tutulmuş gözler bugün Van Atatürk Şehir stadında seyircisiz oynanacak Sakaryaspor maçına çevrilmiş durumda.

  Çünkü yıllardır özlemini duyduğumuz TFF 1. Lig'ine ilk kez bu kadar yaklaşmış durumdayız. Takımımız bu çerçevede hazırlıklarını tamamlamış maça kilitlenmiş durumda.

  Çeyrek final ilk maç ve rakip Sakaryaspor. Bu maç 2 takım açısından çok zorlu geçecek bir mücadeleye sahne olacak.

  Vanspor sahasında avantajı eline geçirmenin, Sakaryaspor ise Van'da kaybetmeden sahasında işi bitirmenin hesabında olacak.

  Bu sezon lig maçlarında  2 kez karşılaşan 2 takımın galibi 2 maçta 4 puan toplayan Vanspor'dur. Bu bize cesaret verse de, buna çok da takılmayacağız.

  Çünkü play-off maçlarının heyecanı atmosferi mücadelesi çok daha farklıdır. Takımlar yakaladıkları şansı çok iyi değerlendirmek için sahada adeta savaşırcasına bir mücadele verirler.

  İşte bugün kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta saha avantajımızı da kullanarak savaşırcasına çetin bir mücadeleyle farklı bir skorla sahadan ayrılırsak çeyrek finali geçmeyi evimizde garantileriz.

  Yani işi yarım bırakmamalı işi burada bitirmeliyiz. Takımımızın bunu başaracak gücü ve kapasitesi vardır. İnanıyorum ki takımımız bugünkü maçı farklı bir skorla kazanarak avantajı eline geçirecektir.

  Bizler takımımıza inanıyor güveniyor ve yürekten başarılar diliyoruz.

  Haydi, Vanspor'um, her vurduğun gol olsun, Van seninle coşsun.

 

YORUM EKLE

banner29