Güzel bir galibiyet

         Van Büyükşehir Belediyespor gittiği Kütahyaspor deplasmanın dan 6 puan değerindeki 3 puanla dönerek Play Off'da ben varım dedi. Ekibimiz bu zorlu deplasman maçında hanesine 3 puan yazdırırken, Kopcaellispor, Altay ve Çorum Belediyespor gibi güçlü rakiplerimizin puan kaybetmeleri, Play Off şansımıza güzel bir yol açmıştır. Şimdi rehavete kapılmadan, bu yoldan dikkatli yürümenin zamanıdır.
Kütahyaspor deplasmanın dan alınan galibiyetle 33 puanla 4.sıraya yerleşen ekibimiz avantajlı bir konuma da geçmiş oldu. Bu avantajı ve şansı korumanın ve sürdürmenin en önemli yolu ise kendi sahamızdaki maçlarda puan kaybetmememizden geçer. Deplasman maçlarında rakibini çözen mutlaka puan ve ya puanlarla sahadan ayrılan ekibimiz, iç sahada rakibi çözmekten zorlanıyor. Kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar hanemize yazılmış olsaydı bugün belki de lider konumdaydık. Giden gitmiş ama bu saat itibariyle bunun artık aşılması lazım. Telafisi olmayan maçlara çıktığımız bu süreçte hedefimize varmak için, kendi sahamızda kazanmalı, deplasmanlar da ise ne koparsak kar deyip yolumuza devam edersek kesinlikle hedefimize ulaşmış oluruz. Devre arası transferler takıma ayrı bir güç katmıştır. Özellikle kendi sahamızda çektiğimiz gol atma sıkıntısı bana göre yeni transferlerle aşılacaktır. Kütahyaspor maçı da bunun bir göstergesidir.
Ekibimiz, çok uzun bir aradan sonra böyle bir havayı yakalamış durumdadır. Bu havanın kaybolmaması için herkes kendi çapında takıma destek vermelidir. Bu süreçte verilecek destekler küçük veya büyük olsun takıma artısı ve yansıması çok olumlu olacaktır. Bulunduğumuz konum itibariyle Liderlik şansımız az görülebilir ama Play Off şansımız gerçekten çok yüksek bir konumda. Geçmişe baktığımızda averaj bir takım, şimdi ise korkulu bir takım konumundayız. Devre arası kayyum tarafından verilen maddi ve manevi desteklere baktığımızda etkisini göstermiş ve takıma büyük bir katkı sağlamıştır.


     Şimdi önümüzde Karacabey Birlikspor maçı var. Bu maçta bizim için 6 puan değerindedir. Çünkü biz kendi sahamızda oynarken, Lider Sancaktepespor haftayı bay geçirecek. Rakibimiz olan, Kocaelli deplasmanda Cizrespor'a konuk olurken, Altay-Tekirdağspor'a ve Çorum Belediyespor ise Gölcükspor deplasmanına gidecek. İnanın bizim için mükkemel bir hafta. Karacabeyspor maçının kazanmamız halinde, rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle çok farklı bir konuma gelmiş olacağız. Belki bu sayede farklı hesaplar yapmış olacağız. Takımın bu maça kesin galibiyet parolasıyla çıkacağına ve taraftarların vereceği destekle birlikte sahadan galip ayrılacağına yürekten inanıyorum. Kütahyaspor maçından alınan galibiyetten dolayı, teknik kadromuza ve futbolcularımıza teşekkürler.

YORUM EKLE

banner29