Güzel bir galibiyet

  Öncelikle, bu güzel ve farklı galibiyetten dolayı, yönetimimizi, teknik kadromuzu, futbolcularımızı, masörden, malzemeciye kadar emeği geçen herkesi tebrik ediyor, devamının da aynen geleceğine inanıyorum.
   Zirve ve Play Off potasındaki takımların puanlar kaybettiği hafta da, ekibimizin 10 gollü bir galibiyetle dönmesi, her yönüyle mükemmel oldu.
  Bu farklı galibiyetle 11. Sıradan 9. Sıraya yükseldik.
   Zirve ve Play Offa bir adım daha yaklaştık. Geçen hafta sıfır olan averajımız da artı 8 oldu.
Altını çizerek söylüyorum. Hepimiz bu maçtan galibiyet bekliyorduk.
   Ama böyle farklı bir skor beklemiyorduk. Bu farklı galibiyetin olmasının nedeni, rakip kim olursa olsun, rakibi ciddiye almak ve küçümsememek vardı.
   Yani gerek teknik kadro ve futbolcular rakibi küçümsemeden ciddiye alarak, disiplini elden bırakmadan, Vanspor’a olan saygılarıyla sonuna kadar mücadele etmeleri sayesinde bu farklı galibiyet oldu.
Rakibin zayıf olabilir. Ama takım olarak, ciddiyet, disiplin, rakibe ve kendine saygı, şartlar ve koşullar ne olursa olsun, konsantrasyonun üst seviyede olması önemlidir. Bu maçta bunlar vardı. Bu sayede de güzel ve farklı bir galibiyet gelmiş oldu.
   Ancak bu farklı galibiyet tabiki bizleri kesinlikle yanıltmasın. Şımarmayacağız rehavete kapılmayacağız. Çünkü önümüzde 14 haftalık zorlu bir süreç var. Kendi sahamızda 8, deplasman da ise 6 maça çıkacağız.
 Avantajımız var mı?
   Tabiki var. Ben, Feyyaz Uçar hocamızın tedbirleri alacağına, kalan maçlarda aynı anlayış aynı tempo ve aynı kazanma arzusuyla sahaya çıkacağına inanıyorum.
   Olması gerekende budur.
  Rehavete kapılmayacağız, yolumuza aynı
  Ciddiyet ve anlayışla devam ederek hedefimize doğru yürüyeceğiz.
Bu farklı galibiyetle B.Vanspor tarihinin en farklı galibiyetini ve bu sezon profesyonel liglerde en çok gol atan takım oldu. Bu gerçekten çok güzel bir duygudur.
   Rakip kim olursa olsun, ister zayıf ister güçlü olsun bu galibiyet kesinlikle küçümsenecek bir galibiyet değildir.
Ekibimiz, rakibini ciddiye alarak sonuna kadar mücadeleden düşmeden böyle güzel ve bol gollü bir galibiyetle Van’a dönmesi önemlidir.
   Ligin ilk devresinden bu yana özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda kaybettiğimiz puanlar sayesinde zirveden uzaklaştık.
   Kendi evimizde oynayacağımız maçlarda şeytanın bacağını kırarak böyle farklı galibiyetler alabilirsek, taraftarlarımızın coşkusunu kimse durduramaz.
  Bu sayede kent tamamıyla takım etrafında kenetlenecektir. Çünkü bir kıvılcım arıyoruz.
Bu kıvılcımla coşacak binlerce taraftarımız var. Bu kıvılcımın ilk adımı Kayseri’de atıldı.
 İnşallah 2. Adımı da Van’da atılacak ve ekibimiz bu havayla hedefine doğru emin adımlarla yürüyecektir. Geçmişte çok zorlukları aşarak başarılara imza attık.
  Bugün neden olmasın? İnanın o günlerin ayak seslerini his eder gibiyim.
Yeter ki, yönetim, teknik kadro, futbolcular, taraftar ve kent olarak birlik ve beraberliğimizi koruyalım. İnanın gerisi kendiliğinden gelecektir.
  Bu güzel ve farklı galibiyetten dolayı, B.Vanspor yönetimini, Feyyaz Uçar hocamızı, futbolcularımızı, masörden malzemeciye kadar emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyoruz.
   Cumartesi Yeşil Bursaspor maçında buluşalım.

YORUM EKLE

banner29