Grubun favori takımı B.Vanspor

             TFF 3. Lig de gruplar belli oldu.
Geçen sezon 1. Grupta mücadele eden ekibimiz bu sezon 2. Grupta mücadele edecek.
Geçen sezon zorlu bir grupta yer alan ekibimiz, bu sezon çokta zor olmayan ve bana göre rahat çıkabilecek bir grupta yer aldı.
 Gerçi lig başlamadan takımları görmeden bir şey söylemek zor ama gruptaki 18 takımın geneline baktığımızda öne çıkan 2 takım görünüyor.

 


           B.Vanspor ve Orduspor bu grubun favori takımları. Bu 2 takım geçen sezon Şampiyonluğa oynamış ne yazık ki hedeflerine ulaşamamışlardı.
Bu sezon hem B.Vanspor hem de Orduspor bu grupta çıkmak için bütün kozlarını oynayacaklar. Bu 2 takımın geneline baktığımızda ise en şanslı takım ise B.Vanspor görünüyor.

 


            Kent olarak, taraftar olarak, futbol potansiyeli olarak tabiki B.Vanspor daha ağır basıyor. Grupların belli olmasından sonra gözler bu 2 takımın yapacağı transferlere ve atacağı adımlara çevrilmiş durumda.
Biz rakiplerimizin ne yaptığına değil, ekibimizin ne yapacağına bakacağız. Bu sezon kapalı tribünler portatif tribünlere çevrileceği için taraftar sayımız daha da artacak ve artan bu taraftar sayısı rakip takımlar üzerinde etkisi daha da çok olacak.
Kent Şampiyonluğa hazır, taraftar takımın yanında, yaklaşık olarak 8 deplasman maçında bile taraftarımızın çok olacağı açıkça görünüyor. Bunların hiç biri inanın grubumuzdaki takımlarda yok. Yani işin destek yönü tamam.

 


           İş yönetim teknik kadro ve takımda bitecek. Cumartesi günü yapılacak kongre sonrasında güçlü yönetim oluşur ve transferde dikkatli adımlar atılırsa bu sezon kentin beklediği en güzel ve hareketi sezon olacaktır.
Gelişen büyüyen ve güzelleşin kentimizin futbolda ki yeri kesinlikle 3. Lig değildir. Bunu herkes bilir ve söyler.
Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk, bu sezon hedefimiz kesinlikle Şampiyonluk diyor.

 


            Ben de derim ki, İş adamlarımız, ildeki Sivil Toplum örgütleri, dernekler, spor kamuoyu kısacası bu ilde yaşayan herkes destek versin bu iş bu sezon bitsin ve ilimiz futbolda layık olduğu konuma gelsin artık.
İnanın hepimizin takıma vereceği küçük bir destek takımı kesinlikle şampiyonluğa taşıyacaktır. İnanın grubun tek favori takımı bizim ekibimizdir.
'Bu sezon da boşa gitmesin' diyorsan, bu takıma bir adım da sen gel, bir destek  de sen ver.

YORUM EKLE

banner29