Gidişat kötü

         Kızılcabölük mağlubiyeti ardından, Kozan Belediyespor maçından da elli boş dönen ekibimiz, Play Off’ada veda etmiş oldu. Zaten olacağı da buydu. Çünkü sergilenen futbol verilen mücadele bunun habercisiydi. Çorum Belediyespor maçında olduğu gibi Kozan Belediyespor maçında da skor üstünlüğü elinde olan ekibimiz, aynı şekil 2-1 mağlup olarak döndü. Son 7 karşılaşmada 17 puan kaybeden ekibimiz, sadece 4 puan toplayabildi. Son 3 maçını mağlubiyetle kapatan ekibimiz, bu vesileyle Play Off potasından kopup 8. Sıraya kadar inişe geçti ve Ligin 2. Devresinde yapılan 8 transfer de boşa yapılmış oldu. Olan zirveden ziyade Play Offa çok umutlanan taraftarlarımıza oldu. Takımdan desteğini hiç esirgemeyen vefakâr taraftarlar beklenilmeyen bu istikrarsızlık karşısından şaşkın ve üzgün bir durumda.
Şimdi ligin bitimine 9 haftalık bir maraton kaldı. Bizim için Play Off yok. Şimdilik küme düşme riskimiz de yok. Ama bu istikrarsızlık aynen devam ederse bunu da yaşayabiliriz. Çünkü küme düşme potasında yer alan 2 takımla aramızda 13-14 puanlık farklar var. Bir haftamız bay, üst üste bir iki maç kaybı daha yaşarsak o zaman o sıkıntıyı da his etmeye başlarız. Bunun mutlaka dikkate alınması lazım. Bu yazdıklarım bazılarına komik gelebilir, ama ben yine de bir örnek vereyim. Bakın 7 hafta önce Altay’la 36 puanla eşit puana sahiptik. Bugün Altay 50 puanla 2. Sırada biz ise 40 puanla 8. Sıradayız. Ligin bitimine 9 hafta var. Bir haftayı bay sayarsak, kalan haftalarda da istikrarsızlık devam ederse o zaman varın hesabını sizde bir yapın.


     Kongre 25 Mart’a
   Yönetimin istifa etti. Kongre 25 Mart’a yapılacak. Kongreye kadar geçici bir ekip takımın başında yer alıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor
İl müdürü, Nevzat İnanç ve Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Çalım Kongreye kadar takımın başında yer alacaklar. Yeni seçilecek yönetimden beklentimiz, aynı nakaratların tekrar yaşanmaması, harcanan paraların boşa gitmemesi, memleketin ve taraftarların beklentisi olan bir üst lig için adımların atılmasıdır. İnanın bir üst lige çıkmak o kadar da zor değil. Yeter ki adımlar dikkatli atılsın. Gerisi kendiliğinden gelir. 25 Mart’a yapılacak kongre de takımın başına yeni bir yönetim gelecektir. Biz diyoruz ki, işin erbabı, işi bilen, paylaşımcı, üretici başarıya endeksli ve herkesi kucaklayan birleştirici bir yönetim olsun. Ben bilirim ben yaparım, diyenlerin başarılı olmadığını defalarca gördük. Mademki bu takım bu ilin takımı o zaman yönetim bunun bilincinde hareket etmelidir. Yönetim koltuğunda oturacak olanlar şunu bilsinler ki, başarı o koltukta oturarak değil, şehir, taraftar, spor kamuoyu, iş adamları, STÖ kısacası birliktelikle kenetlenerek gelir. Gözler 25 Mart’a yapılacak kongreye çevrilmiş durumda. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz.
Play Offa veda eden ekibimiz, Çarşamba günü Lider Sancaktepespor’u konuk edecek. Bu karşılaşma saat 14.30’da oynanacak.

YORUM EKLE

banner29