Galibiyet var, play-off şansı yok

Ligin bitimine 4 haftalık bir maraton kaldı. Ekibimiz 47 puanla 7. Sırada yer alıyor. Son 3 hafta maçlarında alınan sonuçlar, kimseye Play Off hesapları yaptırmasın.

İnşallah olur ama bana göre çok zor. Galibiyetler var ama şansımız yok.  Biz elimizdeki şansı önce Bayburtspor maçında, daha sonra Kartalspor maçında kaçırdık.

Elimize mükemmel fırsatlar geçti ama değerlendirmesini bilemedik. Şimdi kaybedilen puanlara baktığımızda çok şey kaçırdığımızı da açıkça görmekteyiz.

   Son 3 hafta maçlarına baktığımızda, 2 galibiyet 1 beraberlik toplam 7 puan alınmış. Rakip filelere 5 gol gönderen ekibimiz, kalesinde ise sadece 2 gol görmüş. Şimdi sorarım size son 3 hafta maçlarında kazanmasını bilen takım, 3 hafta öncesindeki 7 hafta boyunca neredeydi?

   3 hafta da 7 puan toplamasını biliyorsun da, 7 hafta da bunu neden yapamıyorsun? Yoksa son 3 hafta da yeni transferler yapıldı da haberimiz mi yok?

   Ligin 25. Haftasından 31. Haftasına kadar, 7 maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik alan ekibimiz, kalesinde 13 gol görürken, rakip filelere sadece 5 gol gönderebiliyor. 

    Son 3 hafta maçlarında alınan sonuçlarla, ondan önceki 7 hafta maçlarında alınan sonuçları karşılaştırdığımızda aradaki farkı sizde görebiliyorsunuz. Şimdi son haftalar, hiçbir şansımız kalmamış takım maç kazanmaya başlamış. Hiçte umurumda değil. Elimize lider olma şansı geçti, başaramadınız. Elimize Play Off şansı geçti yine başaramadınız. Tekrarında yine Play Off şansı geldi onu da değerlendiremediniz. Şimdi her maçı çok farklı kazanıp 3 puanlar alsanız ne yazar.

   Bu takım en kötü ihtimal Play Off yapar dedik, bir anda küme düşmeme hesapları yapmayı bize yaşattınız. Şimdi her maçı farklı kazansanız ne yazar. Şahsım olarak son 3 hafta maçlarında alınmış olan galibiyetlerden dolayı takımı tebrik etmiyorum. Eden varsa ona da hayret ederim.

   Yeni yönetimin mevcut kadroyla maça çıkması bana göre hatadır. Paf takımıyla kalan maçlara çıkılması, hem elimizdeki yetenekleri görme imkânı, hem de bu yeteneklere cesaret ve güven aşılamış olacağız.

    Şimdi önümüzde 4 haftalık bir maraton var. Deplasmanda 2 içeride ise 1 maça çıkıp son haftayı ise bay geçireceğiz. 9 Nisan Pazar günü Ankara Demirspor deplasmanı, ardından Cizrespor’u konuk edecek olan ekibimiz, 23 Nisan’da deplasmanda oynayacağı, Erzin Belediyespor maçıyla lige noktayı koyacak.

YORUM EKLE

banner29