Edremit'te mutluyuz...

          Mübarek Ramazan ayının sonlarına gelip, artık bayrama da iyice yaklaşırken geride bıraktığımız bazı güzelliklere değinmeden geçmek de doğru olmaz diye düşünüyorum.
    Malum Van'ın en güzel ilçesi diyebileceğimiz Edremit' te yaşayan biri olarak kendimi ve ailemi oldukça şanslı görüyorum.
Çünkü her yanı doğal yeşillikler ile kaplı, Van Gölü'nde adeta gerdanlık vazifesi gören şirin ve güzel Edremit ilçesinde yaşamak gerçekten ayrıcalıktır.

 


            Edremit Belediyesi'nin bir uçtan bir uca düzenlediği sahil bandından tutun da, parklara ve bahçelere kadar, tekne turlarından tutun da at çiftliğine kadar ne ararsanız Edremit 'te var.
Ramazan ayı boyunca halkımızın sofrasını birlikte paylaşmaları için ilçe meydanına kurulan iftar çadırı ve sonrası etkinliklere varana kadar Edremit halkının huzuru ve mutluluğu için gereken herşey düşünülmüş.

 


            Özellikle Kadir Gecesi için özel olarak getirtilen dünya çapında meşhur hafızların Kuranı Kerim tilaveti herkesi mest etti.
Çocuklar için oyun alanları, parklar, büyükler için eski ramazan sokaklarını aratmayan çarşıya varana dek aradığınız her türlü ortamı Edremit 'te bulmanız mümkün.

 


            Tabi tüm bu güzelliklerin bir de kahramanı var, oda Edremit Kaymakamı ve Başkan Vekili sayın Atıf Çiçekli.
Soyadı gibi Edremit'in her tarafını çiçekler ile donatıp halkımızın aileleri ve çocukları ile beraber mutlu bir hayat sürmesi için ekibi ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam etmektedir.

 


            Akşamları denizden esen serin rüzgar belki sizi biraz üşütebilir ama semaver çayları ile içiniz hemen ısınıverir.
Yiğite hakkını vermekse marifet bize zor gelmez dile getirmek.
Sayın Atıf Çiçekli; halkımızın yaşam standardını bu kadar yükseltip Edremit ilçesine huzuru ve mutluluğu getirdiğiniz için özellikle vatandaşları denizle yeniden buluşturup ve yıl boyu devam eden yüzlerce etkinlikleri halkımızın hep yanında durduğunuz için, Edremit'lilerin yararına kazandırdığınız tüm tesisler için kendim ve ailem adına size sonsuz teşekkür ederim. Çünkü ben Edremit liyim , çünkü ben Edre'MUTLU' yum, çünkü biz EDRE'MUTLUYUZ....

YORUM EKLE