Dikkat play off da gidiyor!

Yazıma başlarken önce Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın’a şunları sormak istiyorum: Süper Lig takımı Kasımpaşaspor’u darmadağın eden, sahasında Tuzlaspor’u ardından deplasmanda Kırşehir ve Kastamonuspor’u mağlup eden, herkesin takdirini kazanan şampiyonluğun en büyük adayı olan takım nerede?  
Ne oldu da devre arası bu takımın devranı döndü?
Gelenler, sizce gidenleri aratmadı mı?
Nerede görülmüş kaliteli ve tecrübeli bir kadroyu devre arası yapılan transferlerle bozmak?
Soruyorum: Kahramanmaraşspor maçında devre arası transfer edilen ligin ilk devresinde forma giymeyenlere ilk on birde yer vermek ve yine devre arası transfer edilen 7 futbolcuya nasıl olur da 18’de yer verilir?
Büyük emekler vererek bu takımı bu günlere getiren, ligin ilk devresinde kurduğu kaliteli takımla Vanspor’dan söz ettiren, bu kentte uzun yıllar sonra şampiyonluk yaşatan kulüp Başkanımız Servet Yenitük’ten bunlara dur demesini bekliyoruz. Yoksa bu takıma yazık olacak.
Evet bir haftayı daha puansız kapatmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Son 2 haftada rakibimiz olmayan takımlara kaybettiğimiz puanlarla Şampiyonluk riske girdi, Play Off’da elden gitmek üzere.
Farklı mağlup olduğumuz Bodrumspor maçı ardından tedbir alınır Kahramanmaraşspor maçına farklı çıkılır diye beklerken tamda tersini yaşadık. Yine yanlış kadro ve yine mağlubiyet. Ligin ilk devresinde grubun en güçlü en kaliteli ve en çok konuşulan takımıyken ligin 2. Devresinde neredeyse averaj takımı konumuna geldik.
Elimizde altın bir kadro varken yapılan transferlerle altını gümüşe çevirmenin ne anlamı vardı?
Bu takımın kesinlikle en fazla 2 transfere ihtiyacı varken takımı darmadağın etmenin ne anlamı vardı? İçeride ve dışarıda maç kazanan binlerce taraftarı peşinden koşturan Şampiyonluğun en büyük adayı bir takımın kadrosunu bozarsan olacağı budur.
Gelenler, gidenleri çok aratıyor çok.
 Ligin 22. Haftasında Zirveye oynayan 4 takım 2 puan kaybettiği bir haftayı da puansız kapattık. Bu sayede üstümüzdeki rakiplerimizle aramızdaki puan farkı açılırken, orta sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkları da kapanmaya başlandı.
 İnanın bu gidişatla Play Off bile bize hayal olacak.  Benim anlamadığım Hocanın elinde kaliteli bir kadro varken neden devre arası transferlere yer veriliyor?  Geçen hafta yaşadığımız farklı mağlubiyetin ardından bizler ligin ilk devresindeki takımımızı istedik, Kahramanmaraşspor maçında bile devre arası transfer edilen 7 futbolcu 18’de yer aldı. Buna nasıl müsaade ediliyor?
Buna artık bir dur deyin. Ligin ilk devresinde takımlarında forma giymeyenler transfer ediliyor yetmemiş gibi ilk onbirde sahaya çıkarılıyor.
 Yapmayın böyle. Bu takıma bu kente yazıktır. Biz ligin ilk devresindeki kadroyu istiyoruz. Gelenler işe yaramadı.
Bari o kadroyu koruyun. Şimdi hocama soruyorum. Süper Lig takımı Kasımpaşaspor’u darmadağın eden, sahasında Tuzlaspor’u ardından deplasman da Kırşehir ve Kastamonuspor’u mağlup eden, herkesin taktirini kazanan Şampiyonluğun en büyük adayı olan takım nerede?
Ligin bitimine 12 haftalık bir maraton kaldı. Kendi işimizi zora sokmanın acısını üzüntüsünü yaşıyoruz.

Çok zor imkanlarla ayakta durmaya çalışan ama güven veren bu takımı yapılan transferlerle güvensizleştirmek takımın geleceğini de karartmak demektir. Vanspor kulüp başkanımız Servet Yenitürk’ten bu işe dur demesini bekliyoruz.
Lider Ankara Demirspor ve takipçisi Bandırmaspor ile aramızdaki puan farkı açılmış, Play Off potasındaki takımlarla da puan farkları açılmak üzere.
Bu takım Şampiyon olmasa da Play Offa mutlaka kalması lazım.
Yoksa hem verilen emekler boşa gidecek hem de  bizleri futbolda karanlık günler bekliyor olacak.

YORUM EKLE

banner29