Deplasmanda 3 altın puan…

           Vanspor FK’ Niğde depalsmanında aldığı 3 puan gerçekten takıma ve taraftara hem ilaç gibi geldi hem de altın değerinde oldu. Bu galibiyet hem kente heyecan getirdi hem de ekibimiz gruptaki takımlara şampiyonluk yolunda ben varım dedi. Bu güzel galibiyetten dolayı teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz.

 


               Ligin 2. Haftasında oynanan karşılaşmalarda karlı çıkan takımlardan takımlar dan biri olduk. Şampiyonluk hesapları yapan ekibimizin,  Bandırmaspor maçında son dakikalarda skoru çevirmesi ve Niğde deplasmanından 3 puanla dönmesine baktığımızda gerçekten de kaliteli ve tecrübeli bir kadroya sahip olduğumuzu görüyoruz.
Takımımız uzun bir aradan sonra yeniden tanıştığı TFF 2. Lige heyecan ve renk getireceğini daha lig başlamadan dile getirmiştik ve öylede oluyor.

 


        Ligin ilk 2 haftasında aldığımız sonuçlarla gelen havayı kesinlikle kaybetmemeliyiz. Rehavete kapılmadan yolumuza aynen devam etmeliyiz. Bizler sonuna kadar takımımıza gerekli desteği verirsek takımımızın büyük işler yapacağına şahit olacağız.

 


        Lig ilerledikçe kızışacaktır. Çünkü takımlar henüz oturmuş değil. O açıdan hem ekibimizin hem de takımımızın bu süreci çok iyi değerlendirmesi gereklidir.
Yeri gelecek şampiyonluk hesapları yapan takımlara karşı galip geleceğiz ve yeri gelecek belki de küme düşme riski taşıyan takımlara mağlup olacağız.

 


         Yapmamız gereken sabırlı olmak direncimizi ve desteğimizi kaybetmemektir.
Geçen sezonun son haftalarını göz önünde bulundurarak adımlar atmalıyız.
      Bu hafta sonu ligin 3. Karşılaşmaları oynanacak. Rakibimiz puansız yoluna devam eden Kardemir Karabükspor.
Bu maçı kazandığımızda lider olma şansımız yüksek. Şimdi, rakip puansız deyip ne takım nede taraftar rakibi küçümsememelidir.

 

       Rakibi grubun en güçlü takımı gibi görmek bu çerçevede mücadele edip destek vermek bize fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Rehavete kapılmayacağız bir olacağız ve yine birlikte başaracağız.
Gruba baktığımızda yaptığı transferlerle favori takım olarak görülen Bandırmaspor, geçen sezon Yeni Orduspor’un yaşadığı akibeti yaşayabilir. Ama Tuzla ve Kırşehirspor emin adımlarla yollarına devam ediyor.

 


       Kırşehirspor’un en büyük avantajı şehrin takımla kenetlenmesidir. Buda Kırşehirspor’a artı bir güç kazandırıyor.
Eğer grupta karşılaşmalar ilerledikçe sürpriz takımlar çıkmasa şampiyonluk koltuğu 3 veya 4 takım arasında sürekli yer değişikliği yaşayacaktır.
 Evet, tekrar bu güzel galibiyetten dolayı teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyor, Pazar günü hep destek tam destek için herkesi maça bekliyoruz.Van BÖlge Gazetesi

YORUM EKLE

banner29