Büyükşehir'in grubuna bakış

   Kuralar çekildi. Gruplar belli oldu. Önümüzdeki günlerde fikstür çekimiyle ilk maçlar belli olacak.
   Grupların belli olmasıyla birlikte, zorlu bir gruba düştük diye biraz tedirginlik var.
   Bence kimse tedirgin olmasın çok rahat olsun. Biz nasıl içinde yer aldığımız gruba bakıp güçlü bir grup deyip azda olsa tedirginlik duyuyorsak, inanın bizi bu grupta gören tüm takımlar daha çok tedirginlik duyuyordur. Çünkü Kulüp yönetimimiz ve teknik kadromuz, işi bilen işi ehli, ince eleyip sık dokudular ve gerçekten 2. Lig kapasitesinde bir takım kurdular. Yapılan transferler rakiplerimiz tarafından iyi bilinmekte ve dillerinde düşmemekte.
   Van ve Erzurum kamplarında görülecek eksikliklere göre bir iki nokta transferle grubun korkulu rüyası olacağımıza inanıyorum.
Şehir olarak geçmişte olduğu gibi bugünde havamız tamam, şampiyonluğa kenetlenmiş ve zoru başarmaya hazırız. Taraftar olarak hemen hemen grupta en çok taraftara sahip tek takım biziz. Göreceksiniz, bu taraftar mevcut stata sığmayacaktır. Şimdiden bunun tedbirleri alınmalı. Deplasman maçlarına baktığımızda, birkaç maç hariç, yine taraftarı olacak tek takım konumundayız. Yeter ki deplasman maçlarında organizasyonlar yerinde ve zamanında yapılsın. Şimdi bu kadar avantajı olan bir takım ne yapmalı, tabiki Şampiyon olmalı.
   Gruptaki takımlara baktığımızda, takım isimleri kimseyi yanıltmasın. Takımın ismi önemli değil, önemli olan içinin ve dışının dolu olmasıdır. Bizim ismimiz büyük, takım olarak yapılan transferlerle içimiz dolu, taraftarlarımızla dışımız tam dolu. Grupta, Orduspor, 24 Erzincanspor, Darıca Gençlerbirliğispor 1461 Trabzonspor, Gölcükspor, Ankara Demir ve Pazarspor ön plana çıkan takımlar olarak görünüyor.
   İnanın her yönüyle biz daha üstünüz. Aslında bu takımlar grupta biz varız diye kara kara düşünüyorlar. O açıdan tedirginlik yok. Biz her zaman zoru başardık, bu zoru da başaracak güçteyiz.
   Başarı inanmakla gelir. Biz kent olarak, taraftar olarak ve takım olarak inanırsak ve kenetlenirsek bu zorlu yolculuğun sonunda gülen taraf oluruz.

    O açıdan, kentimiz için, futbolumuzun geleceği için, futbol tutkunu gençlerimizin ve çocuklarımızın kendilerine tek kapı olarak gördükleri tek profesyonel takımımız için, zaman 'Hep Destek Tam Destek Zamanıdır'

YORUM EKLE

banner29