Bu mücadeleyle zor...

     Ligin 2. Devre karşılaşmaları başladı.
Manavgatspor’u konuk eden ekibimizi yalnız bırakmayan, maddi desteğin ardından manevi desteğini de sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Mehmet Yaşar’a teşekkür ediyorum.
Bu desteklerin devam edeceğine yürekten inanıyorum. Ama gönül isterdi ki, ekibimizde bu destekleri ilk maçında 3 puanla taçlandırsın. Manavgatspor maçında eğer 3 puan alınmış olunsaydı, inanın Vanın her tarafında çok daha güzel esmeye başlayacaktı. Ne yazık ki, ligin ilk devresinde yaşadıklarımızı bu maçta da tekrar yaşadık. Yeni kamptan çıkmışsın, taraftar desteğin tam.


     Zemin senden yana. Senden bir gün önce üstündeki rakiplerin 3 puanı hanesine yazdırmışken, Sen kendi sahanda küme düşme potasındaki bir takım karşısında galip gelemiyorsun. Kazanılması gereken bir maçta, verilmesi gereken mücadele bu olmamalıydı.
Allah aşkına kaç tane gol pozisyonumuz oldu. Rakip takım zemine rağmen hiç mücadeleden düşmedi. Niye düşmedi? Çünkü biz onları çözemedik ama onlar bizi çözdü. Ligin ilk devresi bittiğinde, takımın puan cetvelinde ki konumu nedeniyle herkes bir anda Zirve ve Play Off hesapları yapmaya başlamıştı. Kimse kusursa bakmasın bu mücadeleyle bu gidişatla bu çok zor.
Bakın Manavgatspor maçında kaybedilen sadece 2 puanla, üstümüzdeki takımlarla puan farkı açıldı, altımızdaki takımlarla da puan farkları eşitlenecek bir duruma gelmiş oldu. İnanın bir maç daha kaybedersek kendimizi nerelerde bulacağımızı sizde bir düşünün. O açıdan Özellikle kendi sahamızda puna kayıplarına son vermeliyiz.


       Benim merak ettiğim bir konuda, karşılaşmanın bitimine yaklaşık 2 dakkika varken, yeni transfer edilen bir futbolcuyu maça dahil etmek niye? Benim bildiğim galip, veya maçı berabere bitirmek isteyen bir takım bunu yaparak zaman kazanır. Biz ise bunu yaparak zaman kaybettik. Devre arası transfer edilen bir futbolcu, Ya ilk onbirde ya da devre arası maça dahil edilebilirdi. Yok hazır değil diyorsanız, yedek kulübesin de ne işi var. Son 2 dakkika da ne verim alacaksınız merak ediyorum.
Takım eğer zirve veya Play Off mücadelesi verecekse kesinlikle transfer dönemi bitmeden gerekli adımları atılmalıdır. Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Sağa sola oraya buraya değil. İyi bir forvet arayışına girin. Çünkü en büyük sıkıntıyı bu nokta da yaşadığımız açıkça ortadadır. Şimdi birçok kişi daha ilk maç bu ne eleştiri diyebilir. Unutmayalım, ligin 2. Devresindeyiz. Hiçbir maçın artık telafisi yok. Zirve Play Off ve küme düşmeme mücadeleleri kıran kırana geçecek. Kendi sahanda özellikle rakibin olmayan takımlara puan kaptırıp, deplasmanlar da bunu kapatmak daha da zor olacaktır. Kendi sahamızda kaybettiğimiz puanların, sezon sonu yaklaştığında kıymetini çok daha iyi anlayacağız.


    Manavgatspor maçında maçın bitimine kadar, soğuk havaya rağmen durmadan yılmadan takımı destekleyen Grup Kara Kobraları yürekten kutluyoruz. En büyük alkışı onlar hak etti.
Bu arada, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sayın Nevzat İnanç’a, basın tribününe bıraktığı çay servinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
Ekibimiz bu hafta sonu küme düşme potasında yer alan Kütahyaspor deplasmanına gidecek, sonraki hafta ise,Karacabey Birlikspor’u konuk edecek.

YORUM EKLE

banner29