Bu zinciri kırmalıyız

    Geçmişte 1. Ligde, bugünkü adıyla Süper ligde mücadele ederken nüfusumuz 200 ve ya 300 bindi.
Bugün nüfusumuz bir milyonu aşmış, fakat hala 3. Ligde bir yukarı bir aşağı gidip gelmek bize yakışmıyor. Artık bu zinciri kırmanın zamanıdır.
    Gelin bir olalım, birlik olalım bu sezon takımımıza destek olalım ve bu zinciri hep beraber kıralım.
    Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan ekibimiz, hazırlıklarını sürdürürken, yönetim de transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
     Yapılan hazırlıklar ve transferlerle yeni bir sezonun heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Tabiki hedefimiz bu sezon artık bir üst lige çıkmaktır.
     Ama bu sadece takımla olmaz, bizlerde destek olursak, bir olursak olur. Bu takım bu kenti temsil ediyorsa, bu kente yaşayan herkesin bu takıma destek vermesi, yanında olması gerekmez mi?  
    Eğer bir yönetim çıkmış ve elini taşın altına koymuşsa, bizimde bu taşın altına elimizi koymamız gerekir.
Yönetim, teknik kadro, takım kadrosu, taraftar, basın bunun yanında kentin tamamının takımının yanında olması bir dalın kopuk olmaması önemlidir. Nüfusu bir milyonu aşan kentimiz, yıllardır 3. Ligde mücadele ediyor.
     Artık bu zinciri kırmanın zamanı gelmedi mi?
    Düşünün seçim olur yüzlerce aday ortaya çıkar. Sorarsanız hedefiniz nedir diye.
Aynen şöyle derler Van'ı seviyoruz, Van'a hizmet etmek istiyoruz. Ben de derim ki Vanspor'u sevmek Van'ı sevmek demektir.
    Çünkü Vanspor Van insanı için çocuğu kadar değerlidir.
    Vanspor sevgisi Vanlı için bambaşkadır. Bugün Van için Van'lı için bu kadar önemli olan bu değere sahip çıkmak hepimizin görevidir.
     O açıdan bu takımı bu sezon hedefine ulaştırmak için kimse davetiye beklemesin isteyerek koşarak gelsin ve desteğini versin. Çünkü bu gönül işidir. Gönlün de Van sevgisi olan herkesin artık bu takıma sahip çıkması destek vermesini bekliyoruz.
Seçimlerde aday olan Milletvekili adaylarını, iş adamlarımızı, Stö'leri, spor derneklerini kısacası bu ilde yaşayan herkesi desteğe davet ediyoruz. Gelişen büyüyen ve her gün biraz daha güzelleşen bu il takımının yeri 3. Lig değildir.
    Biz bir olursak, birlikte hareket edersek, bu takımı değil 2. Lig süper lige kadar götürecek bir kapasiteye sahibiz.
Futbol potansiyeli olarak, taraftar olarak kısacası kent olarak süper ligde yer alan birçok takımdan bile daha iyi bir konumdayken, TFF 3. Ligde mücadele etmek artık bize yakışmıyor. Hatırlayın Vanspor 1. Ligde, bugünkü adıyla Süper Ligde mücadele ettiği dönemde bırakın Van'ı Türkiye'nin her tarafında konuşulan bir takım konumundaydı.
     Kente futbol heyecanı ve atmosferi farklı, her maç tribünler ful doluyordu. Şehrin her tarafında esen Vanspor rüzgârı ailelerin bile maçlara gelmesine vesile oluyor, çarşıda pazarda mahallelerde ve evlerde Vanspor bayrakları dalgalanıyordu.
 İçeride ve dışarıda kazanılan her maç sonrasında şehir'de konvoylar oluşur, bu coşku sabahlara kadar sürerdi.
    Sorarım size, bugün bu güzellikler neden olmasın?
Neden yaşanamasın?
 İstesek, destek versek yaşanır.
    Geçmişte Süper ligde mücadele ederken nüfusumuz 200 ve ya 300 binken, bugün nüfusumuz bir milyonu aşmış halen 3. Ligde bir yukarı bir aşağı gidip gelmek bize yakışmaz.
Artık bu zinciri kırmanın zamanıdır.
   Hep bir olursak takıma gerekli desteği verirsek hem o günlerin geri gelmesine vesile olur, hem de yeni stadımız bittiğinde Süper lige oynayan bir takım konumuna gelebiliriz.

YORUM EKLE

banner29