Bu sezon farklı olacak

          2018-2019 Futbol sezonunda yeniden Başkanlık görevi alan Servet Yenitürk, bir yandan yeni yönetimi oluşturmak, bir yandan da transfer çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ekibimizin atığı ve atacağı adımlar bayram sonrasında tam netlik kazanacaktır. Şu an itibariyle, kaliteli bir kadro oluşturma çalışmaları var. Transferde alınan kaliteli isimler var ve birçok futbolcuyla da görüşmeler devam ediyor. Her şey belli olmadan, yönetim açıklama yapmadan bizim isim yazmamız açıklamamız ettik olmaz.

 


         Bizler sadece şunu istiyoruz. Tribünleri dolduran binlerce taraftarı ve bu kenti coşturacak bir takım kadrosudur. Hedefi belli olan ekibimiz inanıyorum ki bu süreçte çok dikkatli adımlar atacaktır. Tabi ki yönetim ve teknik kadro üstüne düşen görevleri yerine getirme çalışmalarını yaparken, Van olarak da bizlere de mutlaka görevler düşmektedir. Bir takımın şampiyon olması sadece yönetim, teknik kadro ve takımla olmaz. Birlik beraberlik ve destekle olur. Mademki hepimiz yeter artık diyorsak, Mademki hepimiz yerimiz 3. Lig değil diye sitem ediyorsak ve mademki hepimiz bu memleketin vazgeçilmezi olan takımımızın layık olduğu konuma gelmesini istiyorsak, o zaman il olarak herkes takım etrafında mutlaka kenetlenmeli ve herkes elinden gelen desteği takıma mutlaka vermelidir. Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk, hedefimiz Play Off değil, kesinlikle Şampiyonluk diyorsa, bu güzelliğe destek vermek her Van'lının görevi olmalıdır.

 


          Geçmişte takımımız üst liglere çıkarken, birlik ve beraberliğin ne kadar etki ettiğini hepimiz yakinen bilmekteyiz. İş adamları, stö'ler, spor kamuoyu ve bu memlekete küçükten büyüğe herkes yani ben Vanlıyım Vanı seviyorum diyen herkes elini mutlaka taşın altına koymalı ve gerekli desteği takıma vermelidir. Biz bir olduk mu? Biz takım etrafında kenetlendik mi? Ve biz inandık mı? başarıyı daha çabuk yakalar ve takımımızın bir üst lige çıkmasına vesile oluruz.

 


        TFF 3. Ligde mücadele eden 54 takım arasında en çok taraftara sahip olan bir takım varsa inanın o da B.Vanspor ve spor potansiyeli daha büyük olan bir il varsa oda Van'dır. Bunu tabloyu göz önünde bulundurarak, takımımızın layık olduğu konuma gelmesi için, köstek değil, destek olacağız.

 


        Geçen sezon daha ligin başlamasına haftalar varken kente şampiyonluk rüzgârları esmeye başlamıştı. Kentin her tarafında Vanspor konuşuluyor ve maçların başlamasıyla birlikte takımımız ful tribünlere oynuyordu. Grubumuzda belki de hiçbir takım maçlarını bu kadar taraftara oynayamıyordu. Ama olmayınca olmuyor. Özellikle kendi sahamızda kaybettiğimiz maçlar sayesinde elimizdeki bütün şansları kaçırmış ligi 9. Sırada tamamlamıştık. İnanıyorum ki bundan dersler aldık. Hatalarımızı eksiklerimizi gördük.  Geçen sezon ful dolan tribünler ve kente esen şampiyonluk rüzgârı bize şunu net olarak gösterdi ki, artık bu kent 3. Ligi veya 2. Ligi değil, 1. Lig veya süper ligi hak ediyor.

YORUM EKLE

banner29